Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Boom door de bus

De 'Christmas tree to be', een unieke kerstkaart die je het beste kunt beschrijven als een 'Boom door de Bus'. Een brievenbus geschikt doosje met daarin een kerstboomstekje van ca. 15 cm: een mini kerstboom.
Bestel hieronder een van de drie varianten kerstkaarten of het 'Boom in buisje'. Liever een volledig eigen ontwerp doosje? Vraag daarvoor een offerte op maat aan.

  • 9 producten

Christmas tree to be - 'Boom door de Bus'

De Boom door de Bus kerstkaart is een brievenbus geschikt doosje en bevat een stek van de echte Picea Glauca Conica. Vanaf ontkieming -op 13 augustus 2015- groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een volle en mooie kerstboom. De echte kerstboom. Poot hem daarvoor over in een pot en geniet rond Kerst 2018 van je eigen Bureau Kerstboom*

Met liefdevolle verzorging en onder optimale condities kan jouw Christmas tree to Be een hoogte bereiken van wel 30 meter!

Kerst 2016 – Stek voor je Werkplek – hoogte ca. 11 cm
Kerst 2019 – Bureau Kerstboom – hoogte ca. 30 cm
Kerst 2031 – Volwassen uitvoering- ca. 2,5 m

De Boom door de Bus is verkrijgbaar in 3 varianten; klassiek, modern of een komische uitvoering. Inclusief bijpassende kaart die je zelf kunt personaliseren met een persoonlijke boodschap en logo.

De kaarten zijn verpakt per doos van 12 stuks. Prijzen zijn per stuk. Wil je de unieke kerstkaarten naar al je relaties en klanten verzenden? Lever ons een adressenlijst aan en wij regelen de gehele verzending!