Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Goud gedaan

Geluk.com gaat voor goud. Waar we normaal anderen gelukkig maken door het weggeven van de leukste geschenken, hebben wij nu zelf wat te vieren! We zijn namelijk uitgeroepen tot de Top 3 Best Online Performance bedrijven in de promotionele sector in 2021. Wij zijn helemaal in de feeststemming en dit feestje willen we jullie graag mee laten vieren!

Onderstaand hebben we een selectie gemaakt van ons gouden assortiment. Geschenken met een touch of Gold. Voor iedereen die Goud waard is. Als geschenkje of gewoon zomaar. Omdat iemand het verdient of zoals we bij Geluk.com zeggen, dat is gewoon.. euh… 'Goud Gedaan!'

Wij gaan voor Goud! Doen jullie met ons mee?

 • 1 product

 • Fles in geschenkverpakking

  Fles in geschenkverpakking

  Vanaf € 21,95 € 26,56 incl. BTW
  Minimale afname: 10

Spreken is zilver ... geven is goud

Goud, de kleur van kampioenen, succes en het verwezenlijken van dromen. Met een goud geschenk spreek je je waardering uit tegenover je relaties, klanten en personeel. Een gouden geschenk vertegenwoordig vaak een hele sterke geschenkwaarde. Gouden geschenken zijn ideaal om weg te geven aan personen die een geweldige prestatie heeft geleverd. Zij zijn helemaal voor goud gegaan.

Gouden geschenken met bedrukking

Onze gouden geschenken lenen zich uitstekend uit voor promotionele acties of als persoonlijke geschenken. De geschenken met een gouden tint zijn stuk voor stuk aan te passen naar wens!

Voeg eigen logo's toe aan het product en/of laat het product bedrukken met een custom design in de eigen huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Top 3 Best Online Performance 2021

Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, heeft wat te vieren. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de Top 3 Best Online Performance bedrijven in de promotionele sector. Hiermee behoren we tot de 3 beste Web-commerce bedrijven. Een grote eer en reden voor een bescheiden feestje.