• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Fles in geschenkverpakking

Basisprijs per stuk € 25,95 € 31,40 incl. BTW

Ga voor goud! Met deze geweldige wijnstandaard en een heerlijke fles wijn in gouden verpakking heb je het ideale presentje voor alle borrelliefhebbers. Dit veelzijdige geschenk tovert zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Fles in geschenkverpakking

Heerlijk wijnen

Deel dit geschenk uit aan jouw medewerkers, klanten of overige relaties en ze hebben echt goud in handen. Met dit zwevende wijnstandaard speel je met de zwaartekracht. Wat je ook doet, de standaard en de fles blijven altijd in evenwicht.

Goudstaaf

De houten wijnstandaard en de fles wijn zijn verpakt in een passende goudstaaf. Daarmee oogt het cadeau meteen als erg waardevol. Je laat aan degene aan wie jij dit geschenk geeft zien dat ze goud waard zijn. Behalve dat de goudstaaf een leuke en orginele verpakking is, staat het ook nog is goed in het interieur. Het leuke aan de wijnstandaard is dat je hem onbeperkt kan blijven gebruiken. Zo heb je altijd een bijzonder item op de borreltafel. 

Welke soort wijn is jouw favoriet? Bij dit geschenk bepaal je namelijk helemaal zelf welke wijn je terugvindt in de goudstaaf. Je hebt de keuze uit Arrogant Frog Sauvignon Merlot (rood), Arrogant Frot Chardonnay Viognier (wit) of Arrogant Frog Gris de Gris (rosé).

Taggen maar!

Het is bij dit product mogelijk om een persoonlijke tag toe te voegen aan de fles wijn. Zo kan je jouw product echt personaliseren en weet de ontvanger meteen aan wie hij/zij dit leuke geschenk te danken heeft. Ook is het met de tag mogelijk om een bepaalde tekst mee te geven aan de ontvanger. Met de werktekening die je vindt onder het kopje ‘specificaties’ kan je een eigen ontwerp maken en uploaden. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem! Ons team van creatievelingen maakt met alle liefde een origineel en passend ontwerp bij jouw wensen. Veel wijnplezier!

Fles in geschenkverpakking

Specificaties

Afmetingen 315 x 130 x 90 mm
Inhoud Goudstaaf, Houten Wijnstandaard zwevend, fles wijn naar keuze, persoonlijke zak tag (optioneel)

Downloads

Fles in geschenkverpakking

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke zaktag worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Fles in geschenkverpakking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Fles in geschenkverpakking

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 25,95 (€ 31,40 incl. BTW)
15 € 23,45 (€ 28,37 incl. BTW)
25 € 22,95 (€ 27,77 incl. BTW)
50 € 21,95 (€ 26,56 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!