waterflesje met logo, val op tijdens evenementen

waterflesje met logo, val op tijdens evenementen

Hoe val je op tijdens evenementen of open dagen? Met een waterflesje met logo! Deze flesjes met jouw bedrijfslogo of zelfs eigen ontwerp kunnen je merk namelijk op een perfecte manier versterken. Ze zijn enorm veelzijdig, gezond en een echte toevoeging op jouw campagne. We vertellen je graag meer over de waterflesjes met logo!

Promoot je bedrijf

Een waterflesje met logo is dé manier om jouw bedrijf of organisatie te promoten. Je kunt bij elk evenement, van een open dag tot een sport gerelateerd evenement. Plaats een etiket op het flesje dat je helemaal zelf hebt ontworpen en perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf. Een voordeel van een flesje water is ook nog eens dat bijna iedereen een flesje mee zal willen nemen. Zo krijg je een giveaway die enorm geschikt om je bedrijf te promoten!

Een gezonde giveawayWater is gezond

Een waterflesje met logo is natuurlijk een hartstikke gezonde giveaway en veel beter dan een flesje frisdrank. Een flesje puur natuur mineraalwater bevat geen calorieën en alleen maar mineralen die je lichaam hard nodig heeft. Dit is natuurlijk veel gezonder dan een flesje frisdrank dat bomvol zit met dikmakers zoals suiker. Door als bedrijf een flesje water met logo weg te geven geef je ook een duidelijk signaal af; jouw bedrijf heeft het beste voor met de gezondheid van iedereen.

Meer weten over de voordelen van water? Lees dit artikel en kom erachter waarom water nog meer zo gezond is!

Kies het waterflesje met logo dat bij jou evenement past

Nu je weet dat een flesje met een eigen logo heel gezond is én heel geschikt als promotioneel product moet je nog een keuze maken tussen al de verschillende flesjes. Er zijn flesjes met platte of sportdop en van 33 cl tot 50 cl, maar ook glazen flessen met 33 cl of 75 cl. Om hieruit een keuze te maken zul je goed moeten nagaan wat je precies organiseert en wat hier dus perfect op aansluit. Bijvoorbeeld, organiseer je een sport gerelateerd evenement dan is het heel geschikt om een flesje met sportdop weg te geven. Ga op deze manier na welk flesje of welke glazen fles past bij jouw weggeefmoment!

Creëer jouw waterflesjes met logo »