Voorbeelden van gezonde giveaways

Voorbeelden van gezonde giveaways

Op zoek naar een giveaway, maar wil je niet snoep of chocolade weggeven? Dan zijn gezonde giveaways de weggevertjes voor jou! Met een gezond geschenkje laat je namelijk zien dat je om de ontvanger van het presentje geeft. Maar ook dat je om hun gezondheid geeft en het milieu, met bijvoorbeeld greengifts. Om je een beetje op gang te helpen en de leukste gezonde giveaways te vinden geven we je een aantal voorbeelden van leuke gezonde geschenkjes!

WaterflesjesWaterflesje met logo

Perfect om jouw bedrijf mee te promoten tijdens bijvoorbeeld een sportevenement. Waterflesjes met een eigen wikkel zien er niet alleen heel leuk uit maar water is ook nog eens enorm gezond. De wikkel kun je helemaal zelf vormgeven door er bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op te zetten met daarachter een ontwerp in de huiskleuren van je bedrijf. De flesjes, die gevuld zijn met natuur zuiver mineraalwater uit Wales, zijn om deze redenen enorm geschikt als gezonde giveaways.

Bekijk alle waterflesjes met logo »


GreengiftsKweekset

Een gezonde giveaway maar dan op een iets andere manier. Deze geschenkjes zijn namelijk niet alleen gezond voor de mens, maar vooral gezond voor de natuur. Het blijft een leuk geschenkje en er is enorm veel keuze tussen verschillende groene geschenkjes. Er zijn kweeksetjes, olijfbomen, bloembollen en nog veel meer én allemaal kun je ze personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo. Met greengifts laat je pas echt zien dat de natuur ook belangrijk voor je is en geef je tegelijkertijd ook een leuk geschenkje weg.

Neem een kijkje in onze leuke greengifts »


Healthy barsHealthy bars

Vrolijk, lekker en gezond! Healthy bars zijn een heel leuk en lekker en enorm geschikt als relatiegeschenkjes. Met een gigantische variatie aan verschillende smaken kun je altijd iedereen een lekker tussendoortje cadeau doen. En het mooiste van de repen is dat je de wikkel helemaal zelf kunt ontwerpen, dat geeft echt een heel gaaf effect!

Ontwerp je eigen healthy bars »


Promo theeZomer thee

Het is zomer, je zit in de avond gezellig bij elkaar na een warme dag terwijl je geniet van de zonsondergang en een lekkere kop thee. Draag aan dit prachtige zomergevoel bij door de thee te verzorgen. Kies een lekkere thee smaak en ontwerp de verpakking zelf, zo krijgt jouw merk of bedrijf zelfs op vakantie nog de aandacht op een leuke en lekkere manier.

Bestel jouw promo thee »


NootjesNootjes

Een unieke giveaway voor beurzen en evenementen! Verras klanten en bezoekers eens met een echt origineel geschenkje. Een blikje nootjes met eigen wikkel is hier bijvoorbeeld enorm geschikt voor, maar ook de andere geschenkjes met noten zijn hier enorm geschikt voor.

Stel jouw giveaway met noten samen »