Verras het personeel in de zorg op de Dag van de Verpleging

Verras het personeel in de zorg op de Dag van de Verpleging

Het zijn moeilijke tijden voor de helden van onze samenleving; onze medewerkers die betrokken zijn bij de zorg / verpleging. Dit jaar verdienen ze het, nog meer dan in andere jaren, om te horen hoeveel wij ze nodig hebben en hoeveel waardering er voor ze is. Om onze zorg te bedanken is een dag in het leven geroepen: de Dag van de Verpleging. Grijp deze dag aan om een alle onmisbare medewerkers in de zorg die zich dag in dag uit inzetten om levens te redden te verassen met prachtig geschenk. Geef een dag van de verpleging cadeau weg op 12 mei 2021!

De dag van de Verpleging & Zorg

Al vanaf 1965 wordt elk jaar op 12 mei de Dag van de Verpleging & Zorg gehouden. 12 mei is niet zomaar gekozen, het is namelijk de geboortedatum van Florence Nightingale (12 mei 1820). Florence Nightingale wordt beschouwd als de grondlegster van de moderne verpleegkunde. De dag begon als International Nurses Day maar vanaf 2013 is hij ook wel bekend als de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg.

Spreek waardering uit!

12 mei, de dag van de zorg, is de ideale gelegenheid om alle medewerkers in de zorg te verrassen. Doe dit bijvoorbeeld door een prachtig en passend geschenk uit te delen, uiteraard met een mooie bedrukking of andere personalisering. Het uitspreken van waardering is één, maar versterk het met een mooi geschenk en dan komt het pas echt over!

Dag van de Zorg geschenken

Het juiste geschenk kiezen is lastig, maar we helpen je graag een beetje op gang. We geven je een aantal leuke voorbeelden van geschenken die we speciaal samengesteld hebben voor de dag van de zorg. Naast de onderstaande voorbeelden kan je ook even in onze dag van de verpleging categorie kijken, hier staan nog veel meer leuke geschenken!

Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze geluksadviseurs, ze werken graag samen met je aan het perfecte geschenk.

Happy PillsHappy pills - potje met jelly beans

Zorgmedewerkers draaien vaak lange dagen. Tijdens deze shifts kan jij ze steunen! Geef ze een leuk potje Happy Pills, deze pillen geven nieuwe energie! Het potje is doorzichtig en wordt om de romp en op het deksel voorzien van een mooie sticker. Deze sticker kan je eruit laten zien hoe jij dat wilt, zet er bijvoorbeeld een eigen ontwerp en logo op!

Bestel jouw Happy Pills voor de zorg »

Luxe chocolade hartjes in geschenkblikLuxe chocolade hartjes in geschenkblik

Een prachtig geschenk om te laten zien hoe belangrijk medewerkers in de zorg zijn voor onze samenleving. Dit geschenk bestaat uit een mooi luxe mat zwarte blik gevuld met heerlijke chocolade hartjes uit het land van de allerlekkerste chocolade; België. Daarnaast kan je met dit geschenk iets speciaals doen, je kan namelijk het deksel bedrukken met een ontwerp naar keus. De bedrukking op het deksel is haarscherp en full-color, perfect dus voor een speciaal en betekenisvol ontwerp!

Ontwerp jouw Luxe chocolade hartjes in geschenkblik »

Vetplantje in zinken emmertjeDag van de zorg geschenken

Een geschenkje dat langer meegaat en perfect past bij de zorg, het vetplantje heeft namelijk een klein beetje liefde nodig en dan groeit het plantje uit tot een prachtige plant. Het vetplantje wordt geleverd in een leuk zinken emmertje en deze wordt verpakt in een transparant zakje met een topkaartje. Dit topkaartje kan je vormgeven zoals jij dit wilt. Voorzie het bijvoorbeeld van een leuke tekst samen met een logo.

Stel jouw vetplant in zinken emmertje samen »