Verras leerkrachten met een mooi cadeau op de Dag van de Leraar 2020

Verras leerkrachten met een mooi cadeau op de Dag van de Leraar 2020

Op maandag 5 oktober 2020 is het de Dag van de Leraar. Op deze dag staan we stil bij het belang van het onderwijs en in het bijzonder alle leerkrachten en andere werknemers in het onderwijs. Zo wordt op deze dag ook de docent van het jaar bekend gemaakt. De dag van de Leraar is daarom het ideale moment om de leraren en leraressen op jouw school of stichting te verrassen met een mooi Dag van de Leraar cadeau.

Dag van de Leraar 2020Dag van de Leraar geschenken

De Dag van de Leraar, ook Dag van de Leerkracht(en) genoemd, is een speciale dag waarop waardering getoond wordt voor onderwijzers. De dag wordt internationaal gehouden in meer dan 85 landen! Wel verschilt per land de precieze datum waarop de Dag van de Leraar valt. In Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en veel andere landen valt de Dag van de Leraar op maandag 5 oktober 2020.

De eerste Dag van de Leraar werd op 1962 gehouden en de waardering van leerkrachten wordt op de dag extra benadrukt. Daarnaast is er ook meer aandacht voor het onderwijs als belangrijke factor van onze maatschappij. Het is dan ook voor veel scholen het moment om onderwijzend personeel te verrassen met een Dag van de Leraar cadeau!

Dag van de Leraar cadeaus

Met een dag van de Leraar cadeau spreek je op een mooie en persoonlijke manier waardering uit. Een geschenk heeft de grootste attentiewaarde wanneer het origineel is en voorzien is van een persoonlijke bedrukking of boodschap. Al onze Dag van de Leraar cadeaus kan je daarom naar wens op unieke manieren personaliseren en/of bedrukken. Ook verkopen we uitsluitend originele geschenken waarmee je gegarandeerd op een mooie manier waardering uitspreekt. We laten je een greep uit ons assortiment zien.


Koffie kweekset in krijtmok - LeerkrachtKoffie kweekset in krijtmok

Speciaal voor leerkrachten! Een prachtige koffiemok met een te bekrijten buitenkant, gevuld met een leuk en 'groen' koffie kweeksetje. Met het kweeksetje groeit elke leerkracht met gemak een leuk eigen koffieplantje. Het geschenk kan je personaliseren met een kaartje, een zaktag. Hierop kan je een mooi ontwerp laten drukken met logo en persoonlijke boodschap.


Chocoladereep voor de leraarChocoladereep voor de leraar

Een verrukkelijke verassing voor onze helden voor de klas! Een overheerlijke reep melk, pure of witte chocolade in een uniek jasje. Je kunt de wikkel van de reep namelijk volledig laten bedrukken met een eigen design, boodschap en logo! Kies voor één van onze mooie standaardontwerpen of laat een unieke wikkel ontwerpen!


Blikje met schoolkrijtBlikje met schoolkrijt

Een heel toepasselijk geschenkje als blijk van waardering voor leerkrachten. Een blikje, groot, medium of klein, gevuld met snoepschoolkrijtjes. Wil je een andere vulling? Dit kan uiteraard in overleg altijd!

Het blikje is te personaliseren naar wens met een label om de romp van het blikje en een dekselbedrukking met logo en eigen ontwerp.


Theeglas met snoepjesTheeglas met snoepjes

Op de Dag van de Leraar kun je leerkrachten verwennen op veel manieren, bijvoorbeeld met een theeglas gevuld met snoepjes naar keuze. Het geheel wordt bovendien verpakt in een zakje dat wordt afgesloten met een persoonlijk topkaartje. Zo is er ook ruimte voor een unieke bedrukking met logo en mooie boodschap.