Toffe giveaways voor de Dag van de Bouw 2024

Toffe giveaways voor de Dag van de Bouw 2024

De Dag van de Bouw is een jaarlijks feest om de harde werkers in de bouwsector te waarderen. Het is de perfecte gelegenheid om je team te bedanken voor hun toewijding en inzet. Dit jaar is de Dag van de Bouw op 8 juni. Op deze dag gaan bouwprojecten door het gehele land een dagje open voor publiek. Zo gaat bijvoorbeeld het Binnenhof in Den Haag weer een dagje open voor publiek.

Giveaways voor de Dag van de Bouw

Op zoek naar leuke giveaways om te geven op de Dag van de Bouw? Geluk.com heeft een ruim aanbod originele en praktische cadeaus die gegarandeerd in de smaak vallen bij bezoekers en bouwvakkers. In deze blog lichten we een aantal toffe giveaways uit die perfect zijn voor de Dag van de Bouw 2024.

Bestelbusje met pepermuntbestelbusje met pepermunt

Op zoek naar een originele en praktische giveaway voor de Dag van de Bouw? Dan is het Bestelbusje met Pepermunt van Geluk.com een perfecte keuze! Dit leuke doosje in de vorm van een bestelbusje zit gevuld met heerlijke pepermuntjes. De frisse smaak van pepermunt is perfect om even op te frissen tijdens een lange dag werken. Het ontwerp van het bestelbusje is volledig te personaliseren naar wens.


Duimstokduimstok

Zoek je naar een praktische en originele giveaway voor de Dag van de Bouw? Dan is de Duimstok Dag van de Bouw van Geluk.com een perfecte keuze! Met de Duimstok Dag van de Bouw geef je de bouwvakkers en bezoekers een handig en nuttig cadeau waar ze elke dag plezier van zullen hebben. De duimstok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een duidelijke schaalverdeling. Je maakt de duimstok extra bijzonder door hem te laten bedrukken met de kleuren en logo's die passen bij jouw onderneming.


Toblerone in eigen sleevetoblerone eigen sleeve

Een enorm passende en verrukkelijke giveaway voor de Dag van de Bouw. Deze reep toblerone verstoppen we voor je in een unieke sleeve die lijkt op een waterpas. De sleeve is bovendien te bedrukken met kleuren en logo's naar wens.


Chocoladereep met eigen wikkelchocoladereep eigen wikkel

Een smakelijke toevoeging aan de schaft? Dat regel jij gemakkelijk met deze unieke chocoladereep. Deze verrukkelijke reep met melk, puur of witte chocolade is hier namelijk perfect voor. De wikkel van de chocoladereep ziet er iets anders uit dan je gewend bent. Hier drukken we namelijk een prachtig en uniek ontwerp voor je.


Go Nuts noten blikje voor de bouwgo nuts noten blikje

Met de Go Nuts Noten Blikjes Bouw geef je de bouwvakkers een klein, maar gezond en lekker gebaar. De noten zijn een bron van energie en voedingsstoffen, wat perfect is om even op te knabbelen tijdens een lange dag werken. Dit leuke Go Nuts blikje maak je uniek door de wikkel zelf te ontwerpen.