Sinterklaascadeaus met bedrukking voor personeel en zakelijke relaties

Sinterklaascadeaus met bedrukking voor personeel en zakelijke relaties

5 december is onze goedheiligman, Sinterklaas, jarig. Deze nationale feestdag is eentje die jouw bedrijf ook goed kan gebruiken. Geef een mooi zakelijk sinterklaascadeau weg aan je eigen personeel of zakelijke relaties. Zo spreek je op een mooie manier waardering uit en geef je het imago van je bedrijf of organisatie een extra boost aan het einde van het jaar!

Zakelijke sinterklaascadeausPersoonlijke sinterklaascadeaus

Zakelijke geschenken voor sinterklaas bestaan er in allemaal soorten, smaken en maten. Sinterklaas is een feest waar pepernoten, kruidnoten en chocoladeletters in de spotlight staan. Deze heerlijke lekkernijen komen dan ook veelvuldig terug in onze geschenken in een grote variatie smaken en soorten.

Voor elke klant zijn we in staat een geschenk op maat te leveren. Wil je het geschenk via de post versturen? Hier hebben we prachtige verzenddoosjes met bedrukking voor samengesteld en deze versturen wij voor je via een adressenbestand. Of wil je een mooie volledig bedrukt blik bestellen met een custom vulling of met pepernoten, kruidnoten of chocoladeletters? Ook dit, en nog veel meer, is mogelijk!

Sint geschenken met bedrukking

Wat maakt onze heerlijke en stijlvolle sinterklaascadeaus nou zo geschikt als zakelijk geschenk? Dat zijn onze unieke bedrukkingsmogelijkheden. Hierin heb jij als klant de volledige vrijheid en we doen er dan ook alles aan om je wensen werkelijkheid te maken. Alle producten die je in ons assortiment ziet staan kan je personaliseren of laten bedrukken met je logo en/of een custom ontwerp. De mogelijkheden tot personalisatie verschillen van topkaartjes, labels, dekselbedrukking tot stickers.

Zakelijke Sint geschenken voorbeelden

We laten je altijd dolgraag een deel van ons assortiment zien. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden op Geluk.com. Onze unieke geschenken zijn ideale zakelijke gifts en geschenken. Hieraan hebben we dan ook onze waardering van een dikke 8,7 verdiend en hier zijn we uitermate trots op. Bekijk hieronder een aantal sint geschenken uit ons assortiment.

Chocolade letterpretChocolade letterpret

Verras je collega's of zakelijke met een prachtig, volledig in huisstijl bedrukt, blik gevuld met kleine chocoladeletters. In de persoonlijke blikken zit, afhankelijk van de door jouw gekozen maat, 185 tot 500 gram heerlijke sinterklaas chocolade.

De blikken hebben daarnaast een sterke imago versterkende waarde. Een blik kan opnieuw gevuld worden en blijft dus ook voor een langere tijd in beeld, zo ook jouw logo en bedrijfsnaam!


Chocoladetablet - Sinterklaaschocoladetablet - Sinterklaas

Dit is één van onze nieuwe sint geschenken die we in 2020 aan ons assortiment hebben toegevoegd! Een heerlijk chocolade tablet gemaakt van Belgische chocolade. Hierop kan je een prachtig ontwerp naar keuze met logo in de chocolade laten drukken. Een heel erg lekker en op een leuke manier gepersonaliseerd geschenk!


Sinterklaasboek met lekkernijenSinterklaasboek met lekkernijen

Met een geschenk maak je ook reclame voor het bedrijf. Dit doe je op een originele en leuke manier wanneer je dit sinterklaasboek, gevuld met lekkernijen, inzet als sinterklaasgeschenk. Dit mooie boek wordt gevuld met pepernoten, chocolade munten, chocoladeletters en strooigoed. Maak het helemaal af door een persoonlijke kaart toe te voegen. Hierop kan je een volledig eigen ontwerp laten drukken met eigen boodschap.


Chocolade printletter S - eigen designChocoladeletter S - eigen print

Een chocolade letter met hierop een eigen, eetbaar, design geprint. Dit zou je toch bijna het perfecte sinterklaasgeschenk noemen. De letter past perfect bij het sinterklaasfeest en hierop kan je op een originele en wel heel erg leuke manier bedrukken. Laat bijvoorbeeld jouw logo op de letter terugkomen samen met de huisstijl en -kleuren!