Paasgeschenken voor personeel: drie leuke ideeën!

Paasgeschenken voor personeel: drie leuke ideeën!

Veel bedrijven en organisaties grijpen Pasen aan om waardering uit te spreken naar hun medewerkers. Meer dan eens kiezen werkgevers ervoor om een chocolade paashaas of paasstol weg te geven. Daar is niks mis mee. Sterker nog, het zijn producten die wij ook aanbieden en waar medewerkers zeker blij mee zijn! Maar wanneer je deze al vaker hebt gegeven wil je misschien eens verrassen. Wij geven je een paar leuke ideeën om je medewerkers positief te verbazen met Pasen!

Paascake met eigen logo

Paascake met bedrukkingEén van onze nieuwe producten dit jaar: de Paascake met eigen logo. Leuk om aan medewerkers te geven, maar zeker ook leuk om relaties mee te verrassen... Bij een volgend bezoek bijvoorbeeld. Bovenop de cake is meer dan genoeg ruimte om een boodschap geheel in je eigen huisstijl af te laten. Zo creëer je ook nog eens extra binding met je bedrijf.
Nog niet overtuigd? Naast dat deze paascake er erg leuk uit ziet is hij ook ontzettend lekker. 100% roomboter, ambachtelijk gebakken door onze gerenommeerde bakker. De opdruk is helemaal eetbaar en ook bijzonder lekker. Zo kom je nog eens lekker in beeld bij al je klantrelaties!

Wij bieden de paascake aan in twee varianten: L en XL.

Meer informatie over de Paascake L »

Meer informatie over de Paascake XL »

2 Paashaas gevulde koeken met bedrukt topkaartje

Gevulde koek PaashaasWil je iets leuks weggeven maar niet al te grote kosten maken? Dan is het zakje met 2 gevulde koeken in de vorm van een heuse paashaas erg leuk. Heerlijke gevulde paashaaskoeken gemaakt door de bakker. Natuurlijk kun je ook dit product persoonlijk maken. Geef jouw personeel een leuke paasboodschap mee!

Meer informatie over de Paashaaskoek »

Roomboterkoek per paaspost

Verras je personeel met een leuk pakketje op de deurmat. Speciaal voor de verzending van onze heerlijke taartjes hebben wij verzenddoosjes Paastaart verzenddoosjeontwikkelt die de taartjes op hun paasbest op de deurmat laten aankomen. Op het taartje kun je je eigen logo en/of een boodschap laten drukken. Daarnaast is het mogelijk om aan de paaspost een persoonlijke kaart toe te voegen welke bij openen van het doosje direct te zien is.

Meer informatie over de roomboterkoek in verzenddoos »