Paasgeschenken voor personeel: drie leuke ideeën!

Paasgeschenken voor personeel: drie leuke ideeën!

Veel bedrijven en organisaties grijpen Pasen aan om waardering uit te spreken naar hun medewerkers en geven een paasgeschenk weg. Meer dan eens kiezen werkgevers ervoor om een chocolade paashaas of paasstol weg te geven. Daar is natuurlijk niks mis mee. Sterker nog, het zijn producten die wij ook aanbieden en waar medewerkers zeker blij mee zijn! Maar wanneer je deze al vaker hebt gegeven, wil je ze misschien eens verrassen met iets anders of iets origineels. Wij geven je een paar leuke ideeën om je medewerkers positief te verbazen met Pasen!

1. Paasbanket

Grote paasstolWil je eens iets anders geven dat de standaard paasgeschenken? Kies dan voor een paasbanket! Een paasbanket wordt met Pasen zeker gewaardeerd. Kies uit verschillende paascakes, traditionele stollen, heerlijke paastaartjes, paaskoeken en andere soorten paasbanket. De keuze is reuze en alles is helemaal opgemaakt in het thema Pasen. Zo geef je je relaties, klanten of personeel een passend geschenk voor Pasen én laat je ze verrassen met iets wat ze niet verwachten. Bovendien kun je de paasbanken producten ook nog eens volledig naar eigen smaak laten personaliseren met onder andere het logo van je bedrijf, zelfontworpen kaartjes of een eigen bedrukking in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo maak je het paasgeschenk nog persoonlijker en kom je nog eens lekker in beeld bij al je klantrelaties.

Meer informatie over Paasbanket »

2. Paashaas gevulde koeken met bedrukt topkaartje

Paashaas gevulde koeken in zakjeWil je iets leuks weggeven, maar niet al te grote kosten maken? Dan is het zakje met 2 gevulde koeken in de vorm van een heuse paashaas erg leuk. Heerlijke gevulde paashaaskoeken gemaakt door de bakker. Natuurlijk kun je ook dit product persoonlijk maken. Geef jouw personeel een leuke paasboodschap mee door middel van een topkaartje, volledig in het thema Pasen.

Meer informatie over Paashaas gevulde koeken »

3. Paastaart in verzenddoos

Verras je personeel met een leuk paaspakketje op de deurmat! Speciaal voor de verzending van onze heerlijke taartjes hebben wij verzenddoosjes https://www.geluk.com/paastaart-in-verzenddoosontwikkelt die de taartjes op hun paasbest op de deurmat laten aankomen. Op het taartje kun je je eigen logo en/of een boodschap laten drukken. Daarnaast is het mogelijk om aan de paaspost een persoonlijke kaart toe te voegen, welke bij openen van het doosje direct te zien is. Kies uit 4 heerlijke smaken: roomboterkoek, notentaart, appelkruimeltaart of schwarzwaldercake. Ieder taartje is uniek en lekker op zijn eigen manier.

Meer informatie over Paastaart in verzenddoos »