Olive tree-to-be: Duurzaam en gewoon heel erg leuk om te krijgen

Olive tree-to-be: Duurzaam en gewoon heel erg leuk om te krijgen

Wil je naast een leuk relatiegeschenk ook laten zien dat het klimaat belangrijk is. Een duurzaam relatiegeschenk is dan de perfecte uitkomst voor jou. Met een gepersonaliseerd en bovenal duurzaam en ecologisch geschenk spreek je niet alleen waardering uit voor je collega's, klanten en zakenrelaties. Ook spreek je uit dat duurzaamheid belangrijk is voor je. We vertellen je graag meer over een aantal duurzame geschenken. Of neem hier alvast een kijkje voor de leukste duurzame relatiegeschenken.

Olive tree-to-be in glazen tubeOlijfboomstekje met tag

Een duurzaam geschenk uit het zonovergoten Spanje, de ''Olive tree to be''. Geef hiermee meer dan alleen een duurzaam geschenk weg, maar een heuse olijfboom. De stek is afkomstig van Hojiblanca, waarvan de naam vertaald uit het Spaans ''wit blad'' is. De vruchten van dit ecologische plantje zijn heel populaire tafelolijven. Het cadeautje, waarvan het topkaartje volledig naar eigen design te personaliseren is, zal jaren lang laten terugdenken aan jouw geschenk! Lees hier meer over dit product.

Olive tree-to-be in cadeauverpakkingOlijfboom in doos

Verstopt in een volledig te personaliseren cadeauverpakking bevind zich een op het eerste oog een klein geschenk. Maar niks is minder waar, in het buisje zit een stekje van een olijfboom. Deze olijfboom groeit wel 20 cm per jaar en groeit uit tot een heuse olijfboom. Dit groene en bovendien leuke geschenk is heel origineel en je kunt er alle kanten mee op door de verpakking en kaart een geheel eigen look te geven. Zo geef je met deze ''Olive tree-to-be in cadeauverpakking'' een duurzaam en ecologisch geschenk weg dat nog jaren doet herinneren aan jouw geschenk! Nieuwsgierig naar meer? Neem een kijkje naar het geschenk in de shop!

Olijfolie in flesjeOlijfolie

Op zoek naar een duurzaam en ecologisch relatiegeschenk? Deze olijfolie in een leuk flesje is een wel heel geschikte kandidaat! Het flesje, te personaliseren met eigen zaktag, is gevuld met  overheerlijke ‘’extra virgin’’ olijfolie uit Spanje. Bovendien is dit geschenk ook nog eens heel erg origineel! De olijfolie heeft een rijke en fruitige smaak en is ideaal voor salades, als basis voor dressings en als smaakmaker in bijvoorbeeld pasta's, soepen en sauzen. Meer weten over dit geschenk, bekijk het product in de webshop!