Maak impact met een Pasen-postmailing: een verrassing op de deurmat

Maak impact met een Pasen-postmailing: een verrassing op de deurmat

Op afstand een klant of relatie met Pasen verrassen met een leuk geschenk? Dat kunnen we voor je regelen! Je hebt de keuze uit een breed assortiment aan producten die je via een postmailing kunt versturen. Deze geschenkjes kunnen allemaal op hun eigen unieke manier aangepast worden aan jouw wensen en bedrijf. Grijp Pasen dit jaar dus aan om op afstand jouw merk te versterken met een leuke paasmailing!

Ons assortiment

Om je een beetje een beeld te geven welke geschenkjes jij kunt inzetten als postmailing zullen we je een aantal voorbeelden geven.

Kleurrijke eieren in eigen ontwerp brievenbusdoosje

Paasmailings weggeven

Een leuk brievenbusdoosje gevuld met heerlijke paaseitjes, massief of praliné. Naast de lekkere vulling is het doosje zelf ook erg bijzonder, je kunt het doosje namelijk een eigen ontwerp meegeven. Zo zet jij het doosje zelf ook in als relatiegeschenk! Maak dit brievenbusdoosje helemaal af door een kaartje in het doosje te laten stoppen. Dit kaartje wordt voorzien van een leuke en eigen bedrukking met persoonlijke tekst!

Bestel het Kleurrijke eieren in eigen ontwerp brievenbusdoosje »

Vogelhuis met paaseitjes - postpakket

Vogelhuisje paasmailing

Een leuk verzenddoosje met Paasontwerp gevuld met iets bijzonders; namelijk een vogelhuisje en heerlijke paaseitjes, praliné of massief. Dit leuke geschenkje kan aan de binnenkant ook nog eens voorzien worden van een persoonlijke kaart naar eigen ontwerp!

Bekijk het Vogelhuis met paaseitjes - postpakket »

Paastaart in verzenddoos

Paastaart per post

Erg lekker om via de post de versturen! Een heerlijke paastaart in mooie verzenddoos. Kies zelf het ontwerp voor het doosje en voeg een persoonlijke kaart toe en maak de paasmailing helemaal af!

De paastaarten waar je uit kan kiezen zijn:

  • Roomboterkoek (met Vrolijk Pasen schildje)
  • Speculaastaartje
  • Appeltaart
  • Schwarzwalder tarte (met Vrolijk Pasen schildje)
  • Notentaart

Stel jouw paastaart in verzenddoos samen »

Vraag advies aan!

Naast de leuke bovenstaande paasmailingen hebben we natuurlijk nog een veel breder aanbod. Daarnaast kan je ook een hoop andere geschenkjes weggeven voor Pasen. Weet je niet zo goed wat jij in kan zetten als Paasgeschenk of heb je wel al een wens? Vraag dan vrijblijven advies aan! Onze adviseurs zijn getraind om je aan het perfecte Paasgeschenk te helpen!