Maak impact met een Pasen-postmailing: een verrassing op de deurmat

Maak impact met een Pasen-postmailing: een verrassing op de deurmat

Op afstand een klant of relatie met Pasen verrassen met een leuk geschenk? Dat kunnen we voor je regelen! Je hebt de keuze uit een breed assortiment aan producten die je via een postmailing kunt versturen. Deze geschenkjes kunnen allemaal op hun eigen unieke manier aangepast worden aan jouw wensen en bedrijf. Grijp Pasen dit jaar dus aan om op afstand jouw merk te versterken met een leuke paasmailing!

Ons assortiment

Om je een beetje een beeld te geven welke geschenkjes jij kunt inzetten als postmailing zullen we je een aantal voorbeelden geven.

Paastaart in verzenddoos

Paastaart per post

Erg lekker om via de post de versturen! Een heerlijke paastaart in mooie verzenddoos. Kies zelf het ontwerp voor het doosje en voeg een persoonlijke kaart toe en maak de paasmailing helemaal af!

De paastaarten waar je uit kan kiezen zijn:

  • Roomboterkoek (met Vrolijk Pasen schildje)
  • Speculaastaartje
  • Appeltaart
  • Schwarzwalder tarte (met Vrolijk Pasen schildje)
  • Notentaart

Chocola door de bus

Een goed gevuld en vrolijk verzenddoosje, ideaal om via de post te versturen naar verschillende ontvangers zoals personeel of zakelijke relaties. Het doosje wordt gevuld met heerlijke premium chocolade lekkernijen en kan worden gepersonaliseerd met een custom kaart in het doosje!

Chocola door de bus

Gekleurde eierdoosjes met paaseitjes

Een vrolijk klein presentje om uit te delen aan personeel of klanten. De eierdoosjes zijn te bestellen in meer dan 5 verschillende kleuren en zijn bovendien biologisch afbreekbaar. In het doosje is plek voor 6 heerlijke chocolade paaseitjes. Op het doosje is plek voor een custom sticker. Op deze sticker is ruimte voor je persoonlijke boodschap, gehuld in bedrijfsstijl en inclusief het bedrijfslogo!

Eierdoosjes met paaseitjes

Vraag advies aan!

Naast de leuke bovenstaande paasmailingen hebben we natuurlijk nog een veel breder aanbod. Daarnaast kan je ook een hoop andere geschenkjes weggeven voor Pasen. Weet je niet zo goed wat jij in kan zetten als Paasgeschenk of heb je wel al een wens? Vraag dan vrijblijven advies aan! Onze adviseurs zijn getraind om je aan het perfecte Paasgeschenk te helpen!