Waar kan ik kruidnoten en pepernoten kopen?

Waar kan ik kruidnoten en pepernoten kopen?

Kruidnoten en pepernoten, traditioneel lekkers dat in de laatste maanden van het jaar ontzettend populair is in Nederland. Natuurlijk heeft dit alles te maken met de komst van Sinterklaas. Hoewel het Sinterklaasfeest pas op 5 december gevierd wordt, zijn zowel kruidnoten als pepernoten al veel eerder te koop in de winkels. Ook onze kruidnoten en pepernoten kun je al bestellen wanneer de temperaturen nog hoog zijn. Op geluk.com vind je kruidnoten en pepernoten in alle soorten en maten die je groot in kunt kopen. In de mix vind je de producten terug als strooigoed.

Kruidnoten bestellen

doos met kruidnoten 2,5KG

 

Je kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid aanbod van kruidnoten. We hebben bulkverpakkingen maar ook op maat gemaakte zakjes en blikjes die je als geschenk weg kunt geven. Bij de bulkverpakkingen moet je denken aan onder meer:

Je kunt ook gaan voor de Bolletje kruidnoten in zakjes van 200 gram, welke je groot kunt inkopen.

Je vindt de kruidnoten ook terug in leuke geschenkverpakkingen en als onderdeel van Sinterklaaspakketten. Enkele voorbeelden hiervan:

Pepernoten bestellen

Pepernoten zak

Ben je van plan om échte pepernoten te kopen? Ook hier hebben we een aantal mogelijkheden voor. De pepernootjes kun je bij ons kopen in twee soorten verpakking:

Verschil tussen pepernoten en kruidnoten

Zowel kruidnoten als pepernoten vallen in de volksmond vaak onder de noemer ‘pepernoten’. Dit is niet helemaal juist. Want er is een groot verschil tussen deze twee soorten strooigoed. Kort gezegd zijn kruidnoten de speculaasbolletjes en pepernoten de brokjes peperkoek. In structuur en smaak is er ook zeker verschil tussen deze twee producten.

Of jouw voorkeur nou uitgaat naar pepernoten of kruidnoten, je kunt ze bestellen via onze webshop of één van onze medewerkers. Natuurlijk vind je bij ons ook je andere sinterklaasgeschenken.