Geschenk geven op de Dag van de Schoonmaker? Wij hebben hier alvast 4 voorbeelden

Geschenk geven op de Dag van de Schoonmaker? Wij hebben hier alvast 4 voorbeelden

15 juni is het weer zover; de Dag van de Schoonmaker! Deze dag is in het leven geroepen om onze schoonmakers eens extra te verwennen en om je waardering voor deze trouwe werknemers eens goed uit te spreken. Want dat verdienen ze! Dit cruciale beroep is namelijk onmisbaar in onze samenleving en ze verdienen het om dit eens benadrukt te hebben. Zo kan je schoonmakers op een mooie manier verrassen met een mooi, lekker en persoonlijk geschenk op de Dag van de Schoonmaker.

Dag van de Schoonmaker geschenken met personalisatie

Een geschenk is het allermooist wanneer het origineel, lekker én gepersonaliseerd is. Hier hebben wij ons assortiment naar ingericht! Je hebt ruime keuze en zo kan je kiezen uit een enorm aanbod aan originele, heerlijke én prachtig gepersonaliseerde geschenken voor de Dag van de Schoonmaker. Zo hebben we geschenken met chocolade, koek, snoep of cadeaus met bloemen, kweeksetjes of andere groene producten.

Elk geschenk voor de Schoonmaker kan worden gepersonaliseerd en elk geschenk op zijn eigen unieke manier. De personalisatie mogelijkheden bestaan uit eigen bedrukkingen, kaartjes, stickers, topkaartjes, labels, wikkels en meer. Zo kan je altijd een mooi geschenk weggeven met prachtige en originele bedrukking, dit zorgt ervoor dat de boodschap extra goed aankomt. Zet dit jaar de schoonmakersbranche in het zonnetje!

Schakel ontwerphulp in!

Heb je zelf geen tijd om het ontwerp te maken? Schakel in dat geval onze grafische afdeling in. Ze zijn, mede dankzij jarenlange ervaring, enorm goed in staat om een prachtig ontwerp te maken, volledig naar wens en met eigen logo. We helpen graag iedereen aan een mooi geschenk voor de Dag van de Schoonmaker.

Voorbeelden Dag van de Schoonmaker geschenken

Om je een wat beter idee te geven van de mogelijkheden geven we je een paar leuke voorbeelden. Natuurlijk kan je nog een hoop andere geschenken inzetten voor deze leuke Dag van de Schoonmaker.

Alle mogelijkheden vind je in tussen onze Dag van de Schoonmaker cadeau's en geschenken.

Blikje Stroopwafels voor schoonmakersBlikje met stroopwafels voor de schoonmakers

Een echt Hollands geschenk dat heel goed geschikt is om je waardering mee uit te spreken. Een mooi blik gevuld met heerlijke Hollandse Stroopwafels en voorzien van een mooi eigen label en optionele dekselbedrukking. Het label kan je zelf vormgeven en hetzelfde geldt voor de dekselbedrukking, zo is dit mooie geschenk een echte blikvanger!

Ontwerp jouw blikje met stroopwafels voor Schoonmakers »

Mini Tony's Chocolonely in geschenkblikMini Tony's Chocolonely in geschenkblik

Twee (h)eerlijke chocoladerepen in 2 van de 6 heerlijke verschillende smaakcombinaties van het merk Tony's Chocolonely. Deze 2 verrukkelijke repen worden verpakt in een mooi geschenkblik met bedrukking op het deksel van het blik. Het ontwerp van dit blik kan je zelf maken of schakel hiervoor onze grafische afdeling in!

Stel jouw Mini Tony's Chocolonely in geschenkblik samen »

Leafplantje in emmertjeLeafplantje in emmertje

Op zoek naar een groen geschenkje om weg te geven? Dit geschenk is dan ideaal! Een prachtig leafplantje in hartvorm verpakt in leuk emmertje en zakje met topkaartje naar eigen ontwerp. Voor het topkaartje kan je kiezen uit een van onze 4 standaardontwerpen en hier kan je een logo aan toevoegen. Daarnaast kan je natuurlijk het topkaartje ook helemaal zelf ontwerpen of laten ontwerpen.

Bestel hier het Leafplantje in emmertje »

Celebrations in blikjeCelebrations in blikje

Vier het dat onze schoonmakers er zijn! Doe dit door een blikje weg te geven gevuld met heerlijke celebrations. Dit geschenk schreeuwt haast van waardering, het is enorm leuk om te krijgen. De inhoud kan je zelf kiezen, net als de kleur van het blikje. Het label dat om het blik gaat kan je zelf ontwerpen en dit geldt ook voor het deksel! Kortom, dit veelzijdige blikje ziet er fantastisch uit en wordt voorzien met heerlijke vulling naar keus!

Bekijk de Celebrations in blikje »