Groen geven: gebruik duurzame geschenken voor jouw boodschap

Groen geven: gebruik duurzame geschenken voor jouw boodschap

Geschenken geven die altijd goed bevallen bij de ontvanger? Dan zit je met greengifts helemaal op de juiste plek. Met een duurzaam geschenk komt de boodschap die je als bedrijf wilt overdragen, extra sterk over. Wij hebben een aantal van deze duurzame geschenken voor je uitgezocht en lichten deze geschenken uit in deze blog. Wacht dus niet langer, laat je inspireren en denk groen, schenk groen!

Geef een klavertje vier

Geluksklavers klavertje vier

Een product dat naar onze hart geschreven is. Dat is de klavertje vier verpakt in een leuk potje. Net als ons bedrijf, staat een klavertje vier ook bekend als een brenger van het geluk. Dit groene geschenk bevat een potje vol met volgroeide plantjes van geluk. Naast dat het een duurzaam geschenk is, is het natuurlijk erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk. Geef je personeel, klanten of andere zakelijke relaties een pot vol met gelukswensen. Het potje waarin deze klavers zitten, kan ook nog eens worden gepersonaliseerd. Het kan namelijk worden voorzien van een full colour bedrukte sleeve, die volledig om het potje heen kan worden bevestigd. Wat de bedrukking van deze sleeve is, kan je zelf naar wens vormgeven. Het is ook mogelijk om dit uit te besteden aan onze grafische afdeling, hiervoor hoef je alleen je ideeën en/of wensen door te geven, dan doen wij de rest.

Wil je meer over dit product te weten komen? Bekijk dan het klavertje vier.

Opvouwbaar kweekpotje met bedrukt kaartje

opvouwbaar_kweekpotje_rood_en_groen

Een van onze nieuwe greengifts dit jaar is het opvouwbare kweekpotje met hieraan een bedrukt kaartje. Het potje kan met haar verschillende ringen als het ware ingevouwen worden tot een ronde schijf. Naast het potje die leverbaar is in de kleuren groen en rood, bevat dit product ook één turfmatje met hierbij drie klaverbollen. Zo kan je aan de slag gaan met het kweken van je eigen geluk! Met deze groene gift kan je personeel en relaties een echte boodschap meegeven. Daarnaast kan je deze boodschap nog meer kracht geven door een eigen kaartje aan dit product toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld met een boodschap als 'Fijn Pasen' voor in de periode rond Pasen, maar dit kan ook worden ontworpen met je eigen boodschap. Met een groen geschenk kan je dus echt je gewenste boodschap gemakkelijk naar buiten brengen.

Bekijk het product: Opvouwbaar kweekpotje met bedrukt kaartje.

Olive tree to be in cadeauverpakking

Olive tree to be

Echte greengifts weggeven dit jaar? Dit milieubewuste geschenk kan uitgroeien tot een grote olijfboom. Doordat dit een geschenk is die jaren kan blijven groeien, zal dit lang bij de ontvanger in het geheugen blijven. Bij het moment van ontvangen zit de toekomstige olijfboom nog in een glazentube. Het is dan slechts nog maar een olijfstekje, maar wanneer je deze gaat poten in je tuin, kan het al snel rond de 15 à 20 cm per jaar gaan groeien. De boodschap die een olijfboom kan hebben is hetgeen waarvoor het bekend staat, namelijk voor kracht, vrede en een positieve toekomst. Dit is wat wij met Geluk.com ook naar buiten willen brengen. De verpakking van dit duurzame geschenk is te personaliseren door gebruik te maken van een banderol. Zo kan je ook dit geschenk persoonlijk maken.

Wil je ook door middel van een duurzaam geschenk een boodschap overdragen? Bekijk dan deze olive tree to be.