Fortune Factory en Kinderhulp schieten Sinterklaas te hulp!

Fortune Factory en Kinderhulp schieten Sinterklaas te hulp!

 Kinderhulp zet zich met diverse acties en samenwerkingen in voor kinderen die opgroeien in armoede. Kinderen wiens hartje allang niet meer vol verwachting klopt, wanneer Sinterklaas in het land is. Kinderhulp probeert een groot deel van de kinderen in armoede te helpen, maar er zijn nog altijd 350.000 kinderen die op 5 december geen cadeautjes ontvangen. Om deze reden steunen wij het Nationaal Fonds Kinderhulp met de actie 'Geluk is een Gift', want wij vinden: "geluk moet je delen!"


Geluk is een Gift - Kinderhulp steunt Sinterklaas

Fortune Factory, ook wel de Geluksfabriek, produceert geschenken en giveaways, waarmee onze klanten hun geluk kunnen delen. Op thema- en feestdagen bedanken zij hun klantrelaties en personeel met een persoonlijke attentie.

Nu willen wij als bedrijf ons geluk ook delen. En dat doen we met de Geluk is een Gift actie. Een actie waarbij wij 5% van de online gegenereerde omzet van een selectie aan producten weggeven aan het goede doel.

Dit jaar staat het geluk van een kind centraal. De meeste kinderen kijken uit naar de feestdagen: Sinterklaas, snoep en natuurlijk cadeautjes. Maar dit is niet voor ieder kind zo vanzelfsprekend. Kinderen in armoede hebben de hoop op cadeautjes allang opgegeven, hun schoentjes blijven leeg. Maar vindt Sinterklaas dan dat zij stout zijn geweest? Natuurlijk niet! Voor ouders is het al moeilijk genoeg om kinderen uit te leggen dat er thuis geen geld is voor leuke dingen, laat staan waarom Sinterklaas hen geen cadeautjes geeft.... dus schiet Kinderhulp te hulp!

Al vanaf 2000 helpt Kinderhulp 50.000 kinderen met de Actie Pepernoot, maar om alle kinderen te laten deelnemen aan de Sinterklaas feestvreugde is veel meer hulp nodig! Deel jouw geluk met klanten en steun tegelijkertijd Kinderhulp en alle kinderen in Nederland, zodat zij wel kunnen uitkijken naar een cadeautje op Pakjesavond.

Hieronder vind je een selectie van de Geluk is een Gift actie producten. Bestel je sinterklaasgeschenken online, dan geven wij 5% van jouw orderbedrag aan Nationaal Fonds Kinderhulp (of één van de andere goede doelen).

gig_sint_verzenddoos

gig_grote_hou_taai_doos gig_chocoladeletters-a-z gig_chocoladeletter_80gr