Dag van de Bouw 2021 afgelast, focus op 2022!

Dag van de Bouw 2021 afgelast, focus op 2022!

De dag van de Bouw is een prachtig jaarlijkse open dag voor bouwlocaties door het hele land. De deuren worden op die dag op diverse bouwlocaties door het gehele land open gezet voor het publiek. Je krijgt een uniek kijkje in de bijzondere bouwwereld. Bekijk van dichtbij hoe unieke projecten in jouw omgeving ervoor staan. Je valt achterover van verbazing bij het zien van de indrukwekkende techniek en expertise die hiervoor nodig is. We raden het dan ook zeker aan om eens te kijken welke bouwlocaties zich open stellen bij jou in de buurt.

Dag van de Bouw 2021

De dag van de Bouw had in het begin van 2021 plaats moeten vinden. Helaas was dit niet mogelijk in verband met de maatregelen die er op dat moment golden. De dag werd vervolgens uitgesteld tot vrijdag 25 september, indien het mogelijk was met de huidige coronamaatregelen. Op 1 mei zou er een definitieve beslissing gemaakt worden over het doorgaan van de dag.

Helaas bestond er op 1 mei nog teveel onzekerheid over de maatregelen die zouden gelden eind september. De Dag van de Bouw in 2021 is daarmee dus officieel afgelast.

15e editie Dag van de Bouw in 2022

Er is zeker nog wel een Dag van de Bouw om naar uit te kijken. In 2022 staat de 15e editie van de Dag van de Bouw op de planning. Na 2 jaar afgelasting dus zeker een reden om eens extra uit te pakken en er, nog meer dan anders, een echt feest van te maken. Trakteer bezoekers op bouwlocaties op een prachtig Dag van de Bouw geschenk!

Dag van de Bouw geschenken voor 2022

Een klein presentje, met natuurlijk een mooie persoonlijke bedrukking met logo, maakt een bezoek een bouwlocatie extra bijzonder en memorabel. We zetten een aantal van de leukste Dag van de Bouw geschenken op een rijtje.


Duimstok in bedrijfskleur met logoDag van de Bouw geschenken - Duimstok

Meten is weten! Geef bezoekers dit leuke geschenkje mee. Een duimstok kan je nog jaren gebruiken en jouw kleuren en logo blijven dus ook nog jaren lang onder de aandacht. De duimstof is te bestellen in wel 16 kleuren, zo zit de kleur die bij jouw bedrijf past er dus altijd bij. Op de zijkant is plek voor een eigen bedrukking met eigen logo en korte tekst. Een bedrukte duimstok wordt altijd erg goed ontvangen!


Toblerone Waterpas met eigen sleeve

Dag van de Bouw - waterpasEen verrukkelijk presentje om de dag nog mooier van te maken. Bovendien is deze reep toblerone wel heel passend verpakt, in een net echte waterpas! Op deze waterpas kan je jouw logo terug laten komen!


Energie boost met unieke bedrukkingEnergy drink dag van de bouw

Even wat energie tanken? Geef dan deze heerlijke blikjes met 250 ml energy drink weg. De blikjes kan je bovendien volledig naar eigen hand zetten. Het label om het blik heen kan je namelijk helemaal zelf ontwerpen of laten ontwerpen. Zo kan je er bijvoorbeeld jouw eigen logo terug laten komen samen met een leuke tekst, gehuld in je eigen huisstijl!