Chocoladegeschenken met bedrukking, wat is er mogelijk?

Chocoladegeschenken met bedrukking, wat is er mogelijk?

Wil jij chocolade geschenken weggeven en deze een persoonlijke touche geven? Dan is een chocoladegeschenk met een mooie bedrukking een leuke én lekkere keuze. Er zijn tal van opties wat betreft chocolade cadeaus. Ook in de personalisering kun je enorm variëren. Voor speciale gelegenheden heb je chocolade die aansluit op het thema. Zo kennen we bij Pasen natuurlijk chocolade paaseitjes en paashazen. Met Sinterklaas zijn het weer de chocoladeletters.  Bij kerst worden weer veel kerstkransjes gegeten. Maar ook voor andere feestdagen kun je specifieke chocolade geschenken bedenken. Denk aan een leuk blik met chocolade hartjes dat je aan medewerkers in de zorg kunt geven met de boodschap ‘hart voor de zorg’.

Bedrukking op de chocolade

logo bonbons 3 stuks Het is mogelijk om op chocolade een zelf ontworpen full colour print te plaatsen. Je ziet het veel bij bonbons, een heerlijke bonbon voorzien van een logo-opdruk. Ook hebben wij bijvoorbeeld chocolade kaarten in ons assortiment met een bedrukking op de chocolade, of chocolade kerstbomen met een print. Ben je op zoek naar een specifieke vorm van chocolade die je graag wil bedrukken en als geschenk weg wilt geven? Neem contact met ons op. Het komt vaker voor dat wij hele toffe op maat gemaakte chocolade gifts mogen leveren. Wij nemen de uitdaging dus graag aan!

Bedrukking van de verpakking

Bedrukte Tony Chocolonely Een bedrukking op de chocolade zelf is enorm gaaf. Maar ook een bedrukking van juist de verpakking kan een geweldig eindresultaat geven. Zo kun je bij ons chocolade repen kopen voorzien van een wikkel met jouw design! Normale repen, Tony Chocolonely repen, Johnny Doodle repen, Paasrepen, Kerstrepen, het is allemaal mogelijk! We hebben tal van verpakkingen met heerlijke chocolade. Kijk eens rond tussen onze chocolade assortiment. Je kunt ook gaan voor een meer duurzame verpakking: een luxe geschenkblik. Jouw logo of design printen we rechtstreeks op het blik. Deze blijft vervolgens nog lange tijd bestaan, in de keuken op kantoor of misschien zelfs thuis bij jouw doelgroep in de kast!

Chocolade met eigen ontwerp reliëf

chocolade taartpunt Naast mogelijkheden om de chocolade zelf en de verpakking te bedrukken kun je ook geschenken bestellen waarbij je zelf het ontwerp hebt gemaakt voor de reliëf in de chocolade. Altijd maatwerk dus. Wel enorm gaaf!