Een bij-zondere actie van Rensa

Een bij-zondere actie van Rensa

De gebruikelijke momenten om te geven zijn natuurlijk Pasen, Sinterklaas en Kerst. Maar zo zijn er nog veel meer 'geef momentjes'. Neem bijvoorbeeld Rensa. Op 14 juni dit jaar heeft dit bedrijf de derde Lean & Green Star behaald. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door de verduurzaming van de logistiek; 35% CO2 reductie in 10 jaar tijd. Hiermee zijn ze de eerste technische groothandel in Europa met een derde ster!

Om dit prachtige nieuws wereldkundig te maken kregen alle medewerkers een zakje inheems bloemenmengsel. Ook kregen klanten een zakje meegezonden bij hun bestelling. Waarom precies inheems denk je? Nou, dit komt ten goede aan de bijen in Nederland. En laten die nu net van cruciaal belang zijn voor onze toekomst.

Nu wil Rensa graag door naar een CO2 neutraal beleid. Wij wensen ze hierin heel veel succes!

Ook een bij-zondere actie opzetten met originele relatiegeschenken en promotieartikelen? Onze geluksadviseurs zitten klaar om van je hierbij te helpen. Zo maakt geven echt gelukkig!

Denk groen, schenk groen. Kijk daarom direct tussen onze duurzame relatiegeschenken.

Meer over Rensa verwarming + Ventilatie
Rensa bestaat sinds 1963 en is uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders / groothandels op de Nederlandse markt van producten op het gebied van verwarming en ventilatie. Meer weten over Rensa? Bezoek dan eens de website van dit duurzame bedrijf.