Cadeaus en geschenken voor personeel in de verpleging: nieuw in 2019!

Cadeaus en geschenken voor personeel in de verpleging: nieuw in 2019!

12 mei, de geboortedatum van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Deze dag staat tegenwoordig ook wel bekend als de dag van de verpleging of dag van de zorg. Een prachtige gelegenheid om al het personeel zoals verpleegkundigen, artsen, thuiszorgen en vele meer in de zorg te verrassen met een leuk cadeautje waarmee je benadrukt hoe onmisbaar ze zijn voor de zorg. Maar ben je met jouw ‘’hart voor de zorg’’ op zoek naar een leuk geschenk maar kom je er niet helemaal uit? Niet getreurd, wij hebben een aantal leuke giftjes voor de dag van de verpleging op een rijtje gezet voor je!

Happy PillsHappy pills

Maak iedereen blij met een potje Happy Pills. Tover een lach op ieders gezicht met dit vrolijke geschenk! Voeg er een sticker aan toe en het wordt naast een leuk en lekker cadeau ook nog eens een prachtig persoonlijk presentje!

Chocolade kaart voor de zorg

Bedank al het personeel in de zorg met een eetbare chocolade kaart. Een heerlijke kaart van Chocolade kaart voor de zorgmelkchocolade met daarop een laagje marsepein. Dat laagje wordt volledig bedrukt met heerlijke eetbare inkt! Je kunt kiezen voor een van de ontwerpen voor de dag van de zorg of lever zelf een ontwerp aan en maak het cadeautje wel heel persoonlijk en leuk!

Leafplantje voor de zorg

Leafplantje voor de zorgOp zoek naar een groen geschenk in plaats van snoep? Dat kan! Met dit leafplantje verpakt in zinken emmertje geef je echt een blijk van waardering weg. Geef het plantje genoeg liefde en aandacht, zoals alle medewerkers in de zorg elke dag geven aan patiënten, en het zal flink groeien en meer blaadjes krijgen in de vorm van een hartje!

Medicijndoosje

MedicijndoosjeHeeft iemand last van kantoorstress of overwerkpijn? Geef ze dan dit vrolijke medicijndoosje voor de zorg en al hun problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het medicijndoosje is gevuld met heerlijke snoepjes in vrolijke kleuren en met verschillende lekkere smaken. Door het ontwerp van het doosje helemaal zelf te ontwerpen zal je iedereen verrassen en gaat iedereen weer met een lach in het gezicht en klachtvrij aan het werk!

Hart voor de zorg blikjeHart voor de zorg blikje

Waardering spreek je echt uit met dit hartvormige blikje. Gevuld met chococonfetti, fruithartjes of minthartjes is dit mooie rode blikje een enorm leuk cadeautje voor de dag van de zorg. Het blikje is ook te bedrukken. Op de rode deksel kan je een eigen tekst laten zetten en/of een logo laten drukken. Geef zo een vrolijk, lief, leuk en persoonlijk blikje weg voor de dag van de zorg!