Leafplantje voor de zorg

Basisprijs per stuk € 3,25

Alle collega's met een hart voor de zorg verdienen een leuk geschenk bedankje! Schenk een leafplantje, verpakt in zinken emmertje. 

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Leafplantje voor de zorg

Leafplantje in emmertje voor alle collega's met een hart voor de zorg!

Op zoek naar een groen geschenk voor al het personeel en je collega's in de zorg? Op de Dag van de Verpleging verdienen zij een extra blijk van waardering. Schenk een leafplantje, verpakt in een zinken emmertje!

Het leafplantje is een hartvormig vetplantje. Het leafplantje in het zinken emmertje verpakken wij in een transparant zakje. Het zakje sluiten wij met een topkaartje, dat jij volledig naar wens kunt bedrukken. 

Wanneer dit leafplantje voldoende liefde en aandacht uit zal het flink groeien en steeds mee hartjesbladen krijgen. Een erg leuk gezicht! Steeds weer zal de ontvanger kunnen genieten van het geschenk. Blijvend dus!

Voor de Dag van de Verpleging hebben we een aantal standaard ontwerpen gemaakt. Kies een van onze standaard ontwerpen en upload je logo, dan voegen wij jouw logo op passende wijze aan het ontwerp toe. Voor wij jouw bestelling gaan produceren ontvang je altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring gaan wij over tot de daadwerkelijke productie van jouw bestelling.

Het is uiteraard ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp topkaartje aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Of laat onze creatieve afdeling je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp topkaartje.

Leafplantje voor de zorg

Specificaties

Gewicht 95 gram
Inhoud 1 hartplantje

Downloads

Leafplantje voor de zorg

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de topkaartjes wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Leafplantje voor de zorg

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,25
100 € 2,99
250 € 2,75
500 € 2,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!