De 5 leukste paasgeschenken

De 5 leukste paasgeschenken

Pasen is vroeg dit jaar! En wel over 3 weken (1 en 2 april 2018). Heb jij je keuze voor een paasgeschenk nog niet gemaakt? Dan is het hoogtijd om jou een handje te helpen. Wij delen onze 5 leukste paasgeschenken, die nog steeds leverbaar zijn voor Pasen.

1. Eierdoosjes

Een van onze populairste paasgeschenken zijn de eierdoosjes. Inmiddels verkrijgbaar in wel 5 verschillende uitvoeringen:

Alle eierdoosjes worden gevuld met paaseitjes met een crispy praline vulling. Deze eitjes zijn een slag groter dan de standaard chocolade paaseitjes.

gekleurde eierdoosjes 6 paaseitjes eierdoosjes met paaseitjes-compleet

2. Jute zakje met paaseitjes

Een jute zakje is een van de populair geschenkverpakkingen voor Sinterklaas, maar waarom niet voor Pasen? Met deze vraag ontwikkelden wij een jute zakje, speciaal voor Pasen. Verkrijgbaar in 3 formaten, zodat er voor elk budget een jute zakje met paaseitjes is. Standaard gevuld met een mix aan massieve paaseitjes, maar ook verkrijgbaar met praline eitjes of eitjes in een bepaalde kleur folie.

jute zakjes met paaseitjes-3 varianten

3. Paastaart

Vier een succesvolle samenwerking of top inzet van collega's met taart. En niet zomaar taart, nee een heuse paastaart. Verpakt in een mooi geschenkblik met eigen ontwerp bedrukking of postgeschikt geschenkdoosje met een persoonlijk kaart.

paastaart-maildoosje-2018

4. Geluksvogel paaspakket

Onze nieuwe aanwinst: een paaspakket voor geluksvogels. Gevuld met een vogelhuisje en diverse lekkernijen voor de vogels in jouw tuin. Uiteraard zijn wij de gelukkige ontvanger van dit pakket niet vergeten. Voor hem/haar een grote zak paaseitjes.

vogelhuis-pakket-pasen

5. Johnny Doodle paasreep

Een limited edition Johnny Doodle paasreep, verkrijgbaar in 3 unieke smaakcombinaties. Deze bijzondere chocoladerepen verpakken wij in een net zo bijzonder geschenkblik. Bedrukt met een logo en eigen tekst of volledig eigen design.

johnny doodle pasen_A6 blik

Heb je een keuze gemaakt voor jouw paasgeschenken? Of heb je nog wat hulp nodig? Wij helpen je graag met het samenstellen van een uniek paasgeschenk!