4 ideeën voor Dag van de Verpleging cadeaus

4 ideeën voor Dag van de Verpleging cadeaus

Op 12 mei is het weer zo ver: de Dag van de Verpleging 2021. Meer dan ooit verdienen de helden in de zorg het om dit jaar in het zonnetje gezet te worden. Zij maken al maanden drukke en stressvolle tijden door. Toch staan ze iedere dag weer klaar om alle patiënten te helpen. En hoe kun je nou beter je waardering laten blijken dan met een persoonlijke attentie op de Dag van de Verpleging. Zo zullen de artsen, verpleegkundigen, thuiszorgers, vrijwilligers en al het overig zorgpersoneel voelen dat jij ze dankbaar bent en volledig achter hen staat. In deze blog geven wij je een aantal originele ideeën van Dag van de Verpleging cadeaus waar jouw personeel blij van zal worden.

Fijn wijntje

Een lekkere borrel heeft de verpleging wel verdiend. Verwen ze daarom met een heerlijke flesje wijn. Kies zelf welke wijn je cadeau geeft. Je hebt de keuze uit een rode wijn, witte wijn of rosé. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen! Dat wordt genieten!

fijn wijntje

Tiny Tony's in kraft zakje

Wie is er nou niet dol op chocolade? Wij weten zeker dat jouw zorgpersoneel blij zal zijn met deze Tiny Tony’s in kraftzakje. In het zakje zit een mix van 10 Tiny Tony’s Chocolonely chocolade. Zo komt ieders favoriete smaak zeker naar voren. Maak het zakje persoonlijk door er een topkaart aan toe te voegen. Dit is een goede plek om met een boodschap jouw personeel te bedanken.

dag van de verpleging tiny tony

Borrelbroodpakket

In deze tijd moeten we het hebben van het thuis borrelen. Dit borrelbroodpakket sluit daar precies bij aan. Met dit pakket tover je een heerlijke Italiaanse focaccia op tafel. De lekkere smeersels maken het blik helemaal af. Bak het brood af, smeer de spreads erop en haal een lekker drankje uit de koelkast. Tijd voor de borrel!

dag van de verpleging borrelbroodpakket

Houten kistje met fruit

Het zorgpersoneel moet al heel lang door de zure appel heen bijten. Maar met dit kistje vol verse arbeidsvitaminen steek je hen een hart onder de riem en laat je ze weten dat je ze dankbaar bent. In het kistje vind je heerlijke sinaasappels, appels en sappige kiwi’s. Maak het kistje helemaal af met een banderol met een eigen ontworpen bedrukking. Zo kan je ook nog een boodschap communiceren in je eigen huisstijl. Dat ziet er nog eens goed uit!

dag van de verpleging houten fruit kistje

Laat ons helpen

Laat je inspireren door alle gifts die je in onze webshop vindt en neem een kijkje bij al onze Dag van de Verpleging cadeaus. Wil je een geschenk geven aan je (zorg)personeel, maar kom je er niet helemaal uit? Laat ons helpen. Onze geluksadviseurs denken graag met je mee en helpen je bij het samenstellen van een uniek relatiegeschenk dat precies past bij jouw organisatie. Ook als je moeite hebt met het verkrijgen van een passend ontwerp kun je bij ons terecht. Onze grafische specialisten gaan graag voor je aan de slag.