• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Blikje bier in eigen huisstijl

Basisprijs per stuk € 1,40

Daar moet op gedronken worden! Blikje bier, voorzien van een wikkel om de romp in eigen huisstijl.

Dit product is tijdelijk niet leverbaar!

Blikje bier in eigen huisstijl

Blikje bier met een wikkel opgemaakt in eigen huisstijl

Daar moet op gedronken worden! Elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en eindigt (of begint) met een biertje. Een frisse 'light beer' verpakt in een blikje dat wij volledig in eigen huisstijl bedrukken. Proost met klantrelaties en/of collega's op de zomer!

Het blikje bier heeft de volgende afmeting: Ø 53 x H 135 mm. Het blikje is gevuld met 250 ml 'light beer' (4,9% vol.). Dit biertje wordt alsvolgt omschreven: licht geel bier met een moutige smaak, sterk en een beetje zoet. 

Blikje bier in eigen huisstijl

Het blikje bier voorzien wij van een wikkel om de romp, gemaakt van een speciaal soort papier. Het wikkel wordt volledig in full colour bedrukt. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap en logo, opgemaakt in de eigen huisstijl.

Gebruik de werktekening om jouw eigen ontwerp wikkel in op te maken. Of laat ons je helpen. Geef je wensen aan ons door, dan gaat ons creatieve team voor jou aan de slag. Zij maken een ontwerp op basis van jouw wensen. 

Proost!

Dit blikje bier is een promo item dat past op diverse evenementen en (bedrijfs)borrels. Doordat de blikjes voorzien van een wikkel naar eigen ontwerp, kun je ze perfect laten aansluite bij de stijl of het thema van het evenement. Daarnaast kan het blikje dienen als extra communicatiemiddel. Denk aan een leuke (win)actie of als toevoeging aan een goodiebag met de adresgegevens op het blikje. Wij helpen je graag met het vormgeven van een passende actie.

Verras klanten, bezoekers en collega's met een biertje in eigen huisstijl tijdens de vrijdagmiddag of bedrijfsborrel: een ware blikvanger! Proost!

Blikje bier in eigen huisstijl

Specificaties

Afmetingen Ø 53 x H 135 mm
Gewicht 270 gram
Inhoud 250 ml light beer
Blikje bier in eigen huisstijl

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 103,95 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een wikkel voorzien.

Blikje bier in eigen huisstijl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blikje bier in eigen huisstijl

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
504 € 1,40
1008 € 1,38
2004 € 1,36
3000 € 1,34
5004 € 1,32
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!