Bedankjes

Ben jij trots op jouw collega’s, klanten of zakelijke relaties? Laat dit dan duidelijk merken! Een persoonlijk geschenk bedankje wordt altijd gewaardeerd. Je mag natuurlijk weleens iemand bedanken na al die goede gesprekken, werkzaamheden of samenwerkingen. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor vrijwel ieder budget. Pak je uit met één van de luxere geschenken of wil je met een klein geschenkje je waardering laten blijken? Het kan allemaal met ons uitgebreide assortiment!

Bedankjes voor bezoekers

Hoe ga je ervoor zorgen dat een bezoeker van een beurs, evenement of ander zakelijk event je bedrijf niet gelijk gaat vergeten? Dat kan doormiddel van promotiebedankjes voor de bezoekers. Deze bedankjes kunnen op verschillende wijze worden vormgegeven. Voorbeelden hiervan zijn snoep, koek of zelfs thee in een verpakking die uitstraalt dat het van jouw bedrijf afkomstig is. Ontwerp de verpakking met een eigen design of gebruik het logo van je bedrijf. Zo laat je zien dat je waardering hebt voor je bezoekers en daarnaast is het een uitermate goede kans om je bedrijf te promoten.

Voorbeelden voor bedankjes voor bezoekers

Hoe kan je bezoekers het beste bedanken voor hun komst of inzet? Dit kan al met een klein geschenk in het thema van jouw bedrijf. Doordat bijna al onze geschenken gepersonaliseerd of bedrukt kunnen worden, kan je bedankjes voor bezoekers gericht vormgeven. Koekjes of snoep in een verpakking met het logo van je bedrijf of met een grappige tekst of ontwerp

We hebben een ruim assortiment aan verschillende koekjes. Zo hebben we onder andere stroopwafels, Fortune Cookies, Gingerbread cookies, wafels en diverse repen en andere koekjes. Aan snoepjes die als bedankjes voor bezoekers gegeven kunnen worden hebben we als voorbeeld: pepermuntjes, kauwgom, lolly’s en nog veel meer verschillende snoepjes. Makkelijk om zo’n gepersonaliseerd cadeau weg te geven op een zakelijk event, beurs of ander evenement.

Bedankjes voor bezoekers

Bedankjes voor collega’s

Wanneer we het hebben over bedankt cadeaus voor collega’s, hebben we het in de meeste gevallen over een iets uitgebreider of persoonlijker geschenk. Dit komt doordat je die collega mogelijk wel iedere dag ziet tijdens het werk. Bedank personeel voor alle mooie herinneringen die jullie samen hebben meegemaakt of bedank je collega’s voor alle werkzaamheden die zij zo goed hebben verricht. Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom een bedankje voor je collega’s op z’n plaats is. Een aanrader voor een bedankje is dan ook een geschenk in het thema van iets wat jullie gezamenlijk hebben meegemaakt. Bijvoorbeeld iets wat gebeurd is tijdens een teamuitje?

Voorbeelden voor bedankjes voor collega’s

Een bedankje sturen naar een collega is vaak een meer gepersonaliseerd geschenk. Dit doordat je al een langere periode met diegene samen hebt gewerkt. Bedank iemand voor zijn of haar inzet en de diensten die diegene heeft verricht, bedank iemand bij vertrek uit het bedrijf of bedank iemand zomaar om je waardering te doen blijken. Voorbeelden van geschenken die leuk zijn om te geven als bedankt cadeau voor collega’s zijn gepersonaliseerde blikjes met chocolaatjes of een gepersonaliseerde kaart met inhoud.

Bedankjes voor collega's

Bedankjes voor zakelijke relaties

Het gaat bij bedankjes om het gebaar de je ermee maakt. Het gaat hierbij dus niet om de grootte van het geschenk maar om de gedachte die erachter zit. Verras dus zakenrelaties met een geschenk. De meest gebruikelijke bedankjes voor zakelijke relaties zijn de kerst- en nieuwjaarsgeschenken . Echter wordt er tegenwoordig steeds vaker een zakelijk bedankje weggeven op andere gelegenheden en dagen. Laat de waardering richting je loyale klanten blijken met een bedankje.

Voorbeelden voor bedankjes voor zakelijke relaties

De bedankjes voor zakelijke relaties kunnen variëren tussen erg veel geschenken. Bedank een klant met een heerlijke bedankt chocolade reep Tony Chocolonely’s met een ontwerp sleeve in de eindejaars- of kerstsfeer of maak een volledig nieuw eigen ontwerp. De keuze voor bedankjes is erg uitgebreid dus kijk vooral rond in ons assortiment.

Bedankjes voor zakelijke relaties

Voor al je bedankjes ben je bij Geluk.com op de juiste locatie. Van kleine geschenken tot grote geschenken, ons assortiment is zo uitgebreid dat er voor iedere feest en themadagen en/of budget iets beschikbaar is. Voor vragen over de bedankjes, kan je altijd contact met ons opnemen.