• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

10 uurtje

Basisprijs per stuk € 15,65 € 18,94 incl. BTW

Trakteer je geweldige leraren op een heerlijke verrassing die ze nooit zullen vergeten! Pak die broodtrommel met een knipoog en introduceer het 10 uurtje.

10 uurtje

Laat de pauze maar beginnen

Bij ons draait alles om de ervaring en geefmomenten! Met een persoonlijke twist. Zo ook ons 10-uurtje, ideaal om te geven aan je werknemers of gewoon voor zomaar. Ten eerste, personalisatie is bij ons echt de sleutel! Druk je eigen unieke stempel op de broodtrommel. Met onze speciale bedrukkingsopties kun je een naam, een inspirerende quote of wellicht een emoji toevoegen. Maar neem ook zeker een kijkje in de binnenkant, want dit is juist het 10-uurs feestje voor de pauze. Theezakjes en een koffiezakje om je pauze te boosten en natuurlijk kan de hollandse stroopwafel ook niet ontbreken. Als kers op de taart, of beter gezegd, als potlood op het notitieblok, introduceren we de potlood schmoozie! De stressball in de vorm van een potlood die niet alleen stress verlicht, maar ook een handige display functie heeft. Veeg al die vingerafdrukken weg en maak je scherm weer helder. Met onze broodtrommel is elke pauze een feestje! Eet smakelijk en schmooz on!  

Personalisatie

Personaliseer het deksel in jouw stijl of laat ons je helpen. Zo krijgt dit geschenk een persoonlijke touch!

10 uurtje

Specificaties

Afmetingen 20 x 7 x 14 cm
Gewicht 570 gram
Inhoud Broodtrommel van Bamboe met daarin, drie pickwick earl grey theezakjes, drie Douwe Egberts Verwenkoffie Cappuccino oploskoffie, twee stroopwafels en een anti-stresspotlood
10 uurtje

Info bedrukking

Voor de bedrukking van het deksel worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

10 uurtje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
10 uurtje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 15,95 (€ 19,30 incl. BTW)
100 € 15,30 (€ 18,51 incl. BTW)
250 € 14,95 (€ 18,09 incl. BTW)
500 € 14,50 (€ 17,55 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!