Taart in verzenddoos

Basisprijs per stuk € 6,50

Verzend ambachtelijke taartjes in een verzendoosje. In te zetten op diverse geefmomenten! Verras relaties of personeel met een heerlijke taart op de deurmat. Eigen ontwerp van het doosje is mogelijk al vanaf 500 stuks.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Taart in verzenddoos

Taart in verzenddoos - Taart per post! Met persoonlijke kaart

Een taart per post! Dit verzenddoosje is brievenbus geschikt en gevuld met een heerlijk taartje. Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. 

Het verzenddoosje heeft een karton-look en is dubbelzijdig bedrukt. De binnenzijde is met een neutrale banket-print bedrukt. Hier is tevens ruimte voor een persoonlijke sticker. Voor bijvoorbeeld een logo of korte boodschap.

Daarnaast kunnen wij in het doosje ook een eigen ontwerp kaart toevoegen. Zo heb je genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het taartje.

Verzending van het taartje
De taart per post is een zeer geschikt product voor een postmailing naar (mogelijke) klantrelaties! De verzendig van het taartje kun je zelf doen óf het ons laten verzorgen. Vraag gerust een offerte aan of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden. De kosten voor verzending naar een adressenbestand zijn geheel afhankelijk van aantal adressen, gewicht pakket en bezorgadres. 

Smaken
We leveren de taart in 5 heerlijke varianten. Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • speculaas
  • roomboterkoek
  • appeltaart
  • schwarzwalder tarte
  • notentaart

Logo schildje toevoegen?
De roomboterkoek is eventueel voorzien van een eetbaar logo schildje. Het logo schildje heeft een afmeting van ca. 90 x 55 mm. Het schildje kan volledig bedrukt worden met een full colour print. Voor deze optie is er een meerprijs. Dit is mogelijk vanaf 25 stuks. Vraag hiervoor een offerte aan.

Lever je ontwerp voor zowel het logo schildje als de kaart zelf aan. Gebruik voor het opmaken de werktekeningen.  Of zet onze creatieve afdeling aan het werk. Geef je wensen aan ons door en upload je logo, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

 

Taart in verzenddoos

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm

Downloads

Taart in verzenddoos

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart en/of logo schildje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Taart in verzenddoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
96 € 5,95
120 € 5,55
240 € 5,25
480 € 4,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!