• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Sinterkaasletter

Basisprijs per stuk € 11,25 € 13,61 incl. BTW

De sinterkaasletter is, zoals de naam al zegt, een letter gemaakt van kaas. Het hartige alternatief voor de chocoladeletter. Een heerlijke SinterKaas letter! Hollandser kan het niet.

Sinterkaasletter

Sinterkaasletter, het hartige alternatief voor de chocoladeletter

De sinterkaasletter is, zoals de naam al zegt, een letter gemaakt van kaas (150 gram). Het hartige alternatief voor de chocoladeletter. Een heerlijke SinterKaas letter! Hollandser kan het niet. Een leuke giveaway om te schenken aan al je collega's en (internationale) klanten op 5 december.

De kaasletters wegen 150 gram en worden gevacumeerd verpakt. Zo zijn de letters na ontvangst, koel bewaard, nog zeker 3 weken houdbaar. Voor de productie van de kaasletters wordt gebruik gemaakt van verse melk, de kaas wordt vervolgens licht gezout en natuurlijk gerijpt op houten planken.

Op dit moment zijn de kaasletters alleen nog verkrijgbaar in een jong kaas variant, in de lettervormen P en S. Aan uitbreiding met meerdere kaassoorten en letters wordt gewerkt. Voor grote aantallen kunnen we de mogelijkheden voor andere kaassoorten of lettervormen altijd bespreken. Vraag hiervoor even een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Sinterkaasletter verpakking

De sinterkaasletter wordt vacuumverpakt in een doosje met kunststofdekseltje. Om dit doosje wordt een full colour bedrukt sleeve geschoven. Een sleeve bedrukt met een toepasselijk sinterklaasdesign.

Liever een eigen ontwerp sleeve? Dat kan vanaf 50 stuks. Tegen een meerprijs van € 1,25 bedrukken wij de sleeve naar eigen ontwerp. Vraag de werktekening aan om je eigen ontwerp in op te maken of geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp sleeve.

Sinterkaasletter

Specificaties

Inhoud 150 gram jonge kaas
Houdbaarheid 3 weken
Sinterkaasletter

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Sinterkaasletter

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinterkaasletter

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 9,75 (€ 11,80 incl. BTW)
150 € 8,70 (€ 10,53 incl. BTW)
250 € 8,15 (€ 9,86 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!