Persoonlijk advies

Sint Cracker

Sint Cracker
De (Christmas) Cracker, ook bekend als bon-bon, is in Engeland een eeuwenoude kersttraditie. Nu ook verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Party Cracker.

* Verplichte velden

€ 2,55

2.55

37.5000

50

2502.4500

5002.3500

10002.2500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
2.55
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 15-20 werkdagen

Beschrijving

Details

De (Christmas) Cracker, ook bekend als bon-bon, is in Engeland een eeuwenoude kersttraditie. Nu ook verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Party Cracker. De crackers zijn volledig naar wens samen te stellen!

(Christmas) Cracker geschiedenis

De crackers komen oorspronkelijk uit Engeland, waar zij een echt begrip zijn tijdens het kerstfeest. De crackers worden voornamelijk weggeven of uitgedeeld tijdens het kerstdiner of op een feestje. De cracker heeft de vorm van een zuurtjes verpakking, maar dan uitvergroot. 

De cracker kent de volgende traditie: twee personen houden de uiteinden van één cracker vast. Tegelijkertijd trekken zij de cracker open. De persoon met het grootste gedeelte van de cracker in de hand krijgt de inhoud. Maar een cracker per persoon is natuurlijk nog leuker! 

Cracker vulling

In Nederland is de (Christmas) cracker nog niet zo bekend en daar brengen wij graag verandering in! Wij introduceren de Christmas Cracker in zijn originele vorm, maar komen ook met een aantal unieke varianten, zoals deze Sint Cracker of een Party Cracker.

De crackers worden standaard gevuld met:

 • Kroontje (diverse kleuren)
 • Kaartje met een grap, spreuk, rijm, wens, etc. (naar eigen ontwerp)
 • Vulling naar keuze

De vulling is volledig naar wens samen te stellen. De Sint Cracker wordt standaard gevuld met een zakje kruidnoten, maar dit kunnen we ook veranderen in een zakje strooigoed, mini chocoladeletters of een chocolade Sint of Piet. Heb je een ander idee? Neem dan even contact met ons op. 

Op het kaartje in de cracker staat van origine een grap, rijm of spreuk. We helpen je graag één (of meerdere) originele teksten verzinnen! De kaartjes worden enkelzijdig bedrukt, in full colour. Het kaartje is volledig naar wens vorm te geven.

Persoonlijk kaartje

De cracker is voorzien van een standaard Sinterklaas bedrukking. Bij grote aantallen en in overleg kunnen wij de crackers voorzien van een eigen ontwerp bedrukking. Houdt hierbij wel rekening met een levertijd van een aantal weken, dus bestel tijdig!

Vraag voor een cracker met eigen ontwerp bedrukking een offerte aan.

De Sint Cracker wordt gepersonaliseerd met een kaartje, dat wij met het lintje vastknopen. Het kaartje wordt standaard enkelzijdig bedrukt en kun je volledig naar wens vormgeven. Hier helpen we je uiteraard graag bij. Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij maken de Sint Cracker passend bij de organisatie, actie of campagne.

Extra informatie

65.0000

Afmetingen: 32,5 cm x 5,5 cm
Gewicht:
Inhoud: 35 gr. kruidnoten; kroontje; kaartje
Downloads
pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaartjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
50 € 2,55
250 € 2,45
500 € 2,35
1000 € 2,25
 • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
 • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

 • Downloads
  pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
  pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes