PromoSecco

Basisprijs per stuk € 1,72

PromoSecco: een blikje Secco Frizzante (Prosecco), voorzien van een wikkel in eigen huisstijl. Kies uit een budget, basic of premium wikkel.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

PromoSecco

PromoSecco: een blikje Secco Frizzante - in eigen huisstijl

PromoSecco voor een sprakelende promotie van jouw merk, product of dienst. PromoSecco is een blikje, gevuld met Secco Frizzante (Prosecco). Het etiket om het blikje is volledig naar wens vorm te geven. Prikkel klant en bezoeker met deze 'sparkling' giveaway.

Het blikje PromoSecco heeft de volgende afmeting: Ø 53 x H 112 mm. Het blikje is gevuld met 200 ml Secco Frizzante: een licht mousserende Italiaanse wijn, afkomtig uit Veneto. Deze wijn is trendy, levendig en sterk in zijn aandacht, voor "the Italian moments in life". 

Prosecco in eigen huisstijl

Dit blikje PromoSecco voorzien wij van een wikkel om de romp. Het wikkel wordt all-over bedrukt met jouw eigen ontwerp. Je hebt de keuze uit 3 varianten wikkels:

Budget: een papieren wikkel om de romp van het blik. Full colour bedrukt.

Basis: een glazende folie om de romp van het blik. Full colour bedrukking op een witte of transparante folie.

Premium: Een folie om de romp van het blik, tot aan de randen! Full colour bedrukking op een witte of transparante folie. Daarnaast heb je de keuze uit een matte of glossy folie. 

In de afbeeldig hierboven wordt het verschil tussen de varianten wikkels uitgelegd.

Gebruik de werktekening om jouw eigen ontwerp wikkel in op te maken. Het volledig bedrukte wikkel geeft jouw genoeg ruimte om jouw product, dienst of merk te promoten. Maak het wikkel op in de bedrijfseigen huisstijl of stijl van de campagne. Wij helpen je hier uiteraard graag bij! Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen aan ons door, dan gaan wij voor je aan de slag.

PromoSecco

Prikkel je klanten en bezoekers met deze sprakelende giveaway. PromoSecco is een promo item dat je op diverse gelegenheden kunt inzetten. Denk aan evenementen en (bedrijfs)borrels, maar ook op festivals of als toevoeging aan een cadeaupakket. Laat het wikkel bedrukken in de bdrijfseigen huisstijl of de stijl van het evenement, de campagne of het cadeaupakket. 

Jouw merk, product of dienst verdient een sprakelende en prikkelende reclamedrager. Met een blikje PromoSecco als giveaway of promo item zal jij gegarandeerd opvallen! 

Genoemde prijzen zijn de prijzen voor PromoSecco met een budget wikkel.
Voor de andere varianten wikkels geldt een meerprijs (zie opties).

PromoSecco

Specificaties

Afmetingen Ø 53 x H 135 mm
Gewicht 219 gram
Inhoud 200 ml Secco Frizzante
PromoSecco

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 103,95 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een wikkel voorzien.

PromoSecco

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
504 € 1,60
1008 € 1,37
2004 € 1,29
3000 € 1,18
5004 € 1,07
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!