• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaslekkernijen door de brievenbus

Basisprijs per stuk € 10,45

Een mooi doosje gevuld met de lekkerste borrelsnacks, te verzenden via de post. Voeg een persoonlijke kaart toe en maak het geschenkdoosje extra persoonlijk.

Paaslekkernijen door de brievenbus

Het is borreltijd

Laat jouw personeel of klanten weten dat je aan ze denkt met Pasen. Een kleine attentie zal zorgen voor een grote glimlach op het gezicht. Met maar liefst 3 verschillende borrelnootjes is het iedere paasdag feest. Dat wordt absoluut genieten!

Inhoud van het paasdoosje:

  • Borrelnootjes 45 gr Duyvis Povenciale
  • Doritos Bits Honey BBQ 30 gr
  • Duyvis cashew sea salt 125 gr

Postgeschikt

Dit leuke paaspakketje kun je tot op de deurmat laten bezorgen. Lekker makkelijk als je niet op kantoor werkt. Het paasdoosje past door de brievenbus en hoeft dus niet bij 1 adres afgeleverd te worden. Stuur het adresbestand van de bofkonten en wij zorgen dat zij deze heerlijke borrelnootjes thuis ontvangen.

Personaliseren

Laat voor de ontvanger een leuke boodschap achter. Dit kun je doen door een A5 kaart aan het pakketje toe te voegen. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening downloaden en een eigen ontwerp maken. Laat samen met jouw huisstijl de paaselementen schitteren op het kaartje en laat een passende paasboodschap achter. Vind je het lastig om zelf een kaartje te ontwerpen? Geef dan jouw wensen en ideeën door en wij maken er een geweldig kaartje van. 

Paaslekkernijen door de brievenbus

Specificaties

Afmetingen 25,5 x 16 x 2,8 cm
Inhoud Borrelsnacks naar keuze

Downloads

Paaslekkernijen door de brievenbus

Info bedrukking

In het verzenddoosje wordt een persoonlijke kaart verstopt. Deze kaart kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. deze zijn €37,50.

Downloads

Paaslekkernijen door de brievenbus

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaslekkernijen door de brievenbus

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 10,45
100 € 9,95
250 € 9,75
500 € 9,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!