• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paasgeluk in een houten wijnkistje

Basisprijs per stuk € 11,90 € 14,40 incl. BTW

Vier Pasen met dit mooie houten wijnkistje, gevuld met een heerlijke vanille flavoured wijn. Naast de wijn met vanille aroma zit er een kleurrijke verzameling van 250 gram paaseitjes naar keuze. Een uniek en smaakvol paasgeschenk dat gegarandeerd indruk maakt!

Helaas pas weer leverbaar vanaf mei!

Paasgeluk in een houten wijnkistje

Prachtige wijnkist met lekkere vulling

Ontdek het perfecte paasgeschenk met dit unieke wijnkistje. In dit houten kistje vind je een heerlijke fles Bianco Nobile, samen met 250 gram paaseitjes naar keuze. Kies uit massieve of praliné paaseitjes. Deze paaseitjes zitten verpakt in een mooie koker. Het houten kistje kun je personaliseren door de deksel te bedrukken. 

Vanille flavoured wijn - Bianco Nobile

Deze flavoured wijn is een gearomatiseerde drank op basis van wijn met vanillearoma. Hij garandeert wijngenot en is onweerstaanbaar! De vanille flavoured wijn van Bianco Nobile combineert het fruitige, fluweelachtige aroma van witte druiven met zachte vanilletonen en verandert het genot in een intense smaakexplosie.

Bianco Nobile alla Vaniglia is een charmante mix van witte wijn samen met exotische decadente vanille. Het is zoet en verrukkelijk in de neus met fruitige aroma's van witte druiven die delicaat balanceren met warme vanille. De smaak is overspoeld met rijke chocolade en heeft een prachtige fluwelen textuur, wat leidt tot een delicate afdronk.

Bedrukking op het houten deksel

De houten deksel van de wijnkist kan bedrukt worden met een ontwerp naar wens. Download de werktekening en ontwerp de bedrukking zelf of schakel de ontwerphulp in van onze grafische afdeling.

Daarnaast hebben we geprobeerd je al wat op weg te helpen, we hebben 4 standaardontwerpen gemaakt voor Pasen. Hieraan hoef je alleen nog maar een eigen logo aan toe te voegen!

Paasgeluk in een houten wijnkistje

Specificaties

Afmetingen 240 x 130 x 70 mm
Inhoud Koker met 250 gram paaseitjes en flesje vanille flavoured wijn (10%).

Downloads

Paasgeluk in een houten wijnkistje

Info bedrukking

Mogelijkheid voor personalisering: Het deksel van de houten kist wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten, deze bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paasgeluk in een houten wijnkistje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paasgeluk in een houten wijnkistje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,90 (€ 14,40 incl. BTW)
100 € 11,79 (€ 14,27 incl. BTW)
250 € 11,60 (€ 14,04 incl. BTW)
500 € 11,50 (€ 13,92 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!