Luxe chocoladetablet

Basisprijs per stuk € 3,35

Luxe chocoladetablet in een eigen ontwerp verpakking. Een bijzonder geschenk dat past door de brievenbus.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Luxe chocoladetablet

Luxe chocoladetablet -diverse smaken - in eigen ontwerp doosje

Hier wordt iedereen gelukkig van! Een bijzonder stuk chocolade voor bijzondere collega's.

De luxe chocoladetablet is van het merk Barry Callebaut en van zeer hoge kwaliteit. Barry Callebaut heeft een duurzame productie. Heerlijk en Eerlijk!
De chocolade aangevuld met een topping naar keuze geeft gegarandeerd een smaaksensatie! Kies voor de toevoeging chili voor je collega's met pit, lekker met de zachte smaak van chocolade. Liever wat zoets? De aardbei en sinasappel zijn altijd goed. Zelfs voor de gezonde keuze hebben wij de powerfood Gojibes als toevoeging... Zoveel verschillende toppings, zoveel verschillende smaken!

Het doosje van de luxe chocoladetablet kan geheel gepersonaliseerd worden. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Pas jouw ontwerp bijvoorbeeld aan op jullie huisstijl! Heb je wel ideeën, maar moeite met de uitvoering? Laat het ons weten, dan gaan onze creatieve collega's ermee aan de slag!

De bovenstaande prijzen zijn inclusief het bedrukken van het doosje in full colour. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om het doosje van de luxe chocoladetablet een glossy of extra matte lak te geven. 

Naast een eigen ontwerp doosje kunnen wij ook een persoonlijk kaartje aan de luxe chocoladetablet toevoegen. Laat hier jouw persoonlijke boodschap achter, zodat de ontvanger direct ziet van wie het geschenk afkomstig is. Het kaartje wordt enkelzijdig in full colour bedrukt.

De luxe chocoladetablet past door de brievenbus! Verras al je klanten, relaties en personeel met een geschenk op de deurmat. Indien gewenst kunnen wij de gehele verzending voor jullie verzorgen. Vraag hiervoor een offerte aan! 

Luxe chocoladetablet

Specificaties

Afmetingen 175 x 107 x 15mm
Gewicht 65 gram
Inhoud ca. 65 gram Callebout chocolade
Houdbaarheid 12 maanden
Luxe chocoladetablet

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de verpakking en/of persoonlijke kaart wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Luxe chocoladetablet

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 3,35
500 € 2,99
1000 € 2,85
2500 € 2,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!