• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerstpralines

Basisprijs per stuk € 3,95

Kerst is een feest waar we samenkomen, samen eten en samen proosten met vrienden en familie. Toch mag jij als bedrijf niet missen bij dit moment. Deel daarom deze lekkere kerstpralines uit met kerst aan jouw collega’s met een leuke boodschap!

Kerstpralines

Doosje chocola

Dit chique doosje past helemaal bij het kerstfeest. De goud zwarte verpakking geeft het doosje een culinaire uitstaling en is perfect om uit te delen met Kerstmis. Daarnaast is de inhoud ook zeer aangenaam om te ontvangen.

Bonbons

Deze Pralines zijn gemaakt van melkchocolade, wat een erg gangbare chocoladesmaak is. Gevuld met hazelnootcrème en krokante granen. Door al deze ingrediënten geeft dit kleine chocoladeballetje een enorme smaakexplosie. Dat wordt genieten met kerst!

Personalisatie mogelijkheden

Het zou zonde zijn om heel het doosje te bedekken met een label. Daarom komt er een heel subtiel stickertje aan de voorkant van het doosje. Zo kun jij toch nog een mooi ontwerp er op kwijt en zien jouw ontvangers van wie dit lekkere pakketje afkomstig is. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening. Download deze en ga aan de slag met jouw ontwerp. Kun je hier wat hulp bij gebruiken? Geef dan je wensen aan ons door en vergeet niet je logo te uploaden.

Kerstpralines

Specificaties

Afmetingen 15 cm breed - 6,5 cm hoog
Inhoud 150 gram pralines

Downloads

Kerstpralines

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke sticker worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

 

Kerstpralines

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstpralines

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,95
100 € 3,90
250 € 3,80
500 € 3,65
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!