• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Rudolfs gelukshoefijzer

Basisprijs per stuk € 6,95 € 8,41 incl. BTW

Een portie geluk voor klant en collega? Schenk Rudolfs (of Amerigo's) gelukshoefijzer per post! Een bijzonder, smakelijk sinterklaas- of kerstgeschenk.

Rudolfs gelukshoefijzer

Zo smaakt Geluk met Kerst dit jaar

Het hoefijzer van Rudolf the Rednose Reindeer! Voor de gelegenheid uitgevoerd in heerlijke Belgische kwaliteitschocola. Als dat geen geluk brengt! Rudolfs hoefijzer wordt verpakt in een mooi en stevig geschenkdoosje met een feestelijke uitstraling. De bijpassende kaart kan volledig naar wens worden vormgegeven. Zo maak je dit kerst- of sintgeschenk extra persoonlijk.

Wel zo praktisch: de flinke chocolade hoefijzers (100 gram!) zijn tegen laag posttarief per stuk te verzenden, naar een door jouw aangeleverd adressenbestand.

Garantie: Niet Goed, Geluk Terug

Ieder chocolade gelukshoefijzer wordt standaard geleverd met een Geluksgarantie Certificaat (zie foto). Brengt het hoefijzer jouw klant, medewerker of relatie binnen 1 jaar geen geluk, dan wordt er een nieuw hoefijzer geleverd. 

Personaliseren

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan het gelukshoefijzer? Dat kan door middel van een persoonlijke kaart, die wij toevoegen aan de binnenzijde van het doosje. De kaart wordt standaard enkelzijdig, full colour bedrukt. 

Download de werktekening onder het kopje 'specificaties' en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp. Of vraag ons creatieve team om hulp. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Vanaf c.a. 1.000 stuks is het ook mogelijk om een eigen bedrukking voor de geschenkdoosjes aan te leveren. Zo laat je het geschenk perfect aansluiten bij de huisstijl van de organisatie, campagne of actie. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap! Houdt wel rekening met een lever- en productietijd van ca. 3 weken. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan maken wij voor jou een offerte op maat. 

Verzendservice

Zonder brokken te maken wordt het chocolade hoefijzer op de mat bezorgd. het geschenkdoosje is geschikt om te versturen per post en past perfect door de brievenbus. Om het makkelijk te maken verzorgen wij de complete verzending tegen gereduceerd posttarief. Neem contact op met onze Geluksconsultants!

Let op: de ingrediëntenlijst wordt niet standaard toegevoegd. Wil je deze toevoegen aan je ontwerp kaart of los? Geef dit bij ons aan. 

Vraag ter beoordeling een sample aan via verkoop@geluk.com.

 

Let op: Wij maken ieder jaar gebruik van een nieuw ontwerp verzenddoosje, vraag voordat je een bestelling plaatst naar het ontwerp hiervan.

Rudolfs gelukshoefijzer

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud 1 chocolade hoefijzer (100 gram)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Rudolfs gelukshoefijzer

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Rudolfs gelukshoefijzer

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Rudolfs gelukshoefijzer

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
60 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
120 € 6,85 (€ 8,29 incl. BTW)
240 € 6,75 (€ 8,17 incl. BTW)
510 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!