Persoonlijk advies

Rudolfs gelukshoefijzer

Rudolfs gelukshoefijzer
Een portie geluk voor klant en collega? Schenk Rudolfs (of Amerigo's) gelukshoefijzer per post! Een bijzonder, smakelijk sinterklaas- of kerstgeschenk.

Het gelukscertificaat leveren wij met een standaard bedrukking. Zie afbeelding. Vraag voor een eigen certificaat een offerte aan.

* Verplichte velden

€ 5,25

5.25

0.0000

60

1204.9500

2404.7500

5104.4500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
5.25
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 15-20 werkdagen

Beschrijving

Details

De Smaak van Geluk

Het hoefijzer van Rudolf the Rednose Reindeer! Voor de gelegenheid uitgevoerd in heerlijke Belgische kwaliteitschocola. Als dat geen geluk brengt! Rudolfs hoefijzer wordt geleverd op een bedje van stro en verpakt in een mooi en stevig geschenkdoosje met een feestelijke uitstraling. De bijpassende kaart kan volledig naar wens worden vormgegeven. Zo maak je dit kerst- of sintgeschenk extra persoonlijk.

Wel zo praktisch: de flinke chocolade hoefijzers (100 gram!) zijn tegen laag posttarief per stuk te verzenden, naar een door jouw aangeleverd adressenbestand.

Garantie: Niet Goed, Geluk Terug

Ieder chocolade gelukshoefijzer wordt standaard geleverd met een Geluksgarantie Certificaat (zie foto). Brengt het hoefijzer jouw klant, medewerker of relatie binnen 1 jaar geen geluk, dan wordt er een nieuw hoefijzer geleverd. Het certificaat moet hiervoor wel worden geactiveerd op www.geluk.com/garantie.

Aanpassing op het gelukscertificaat zijn mogelijk. Graag bespreken we dit.

Personaliseren

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan het gelukshoefijzer? Dat kan door middel van een persoonlijke kaart, die wij toevoegen aan de binnenzijde van het doosje. De kaart wordt standaard enkelzijdig, full colour bedrukt. 

Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp. Of vraag ons creatieve team om hulp. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Vanaf c.a. 1.000 stuks is het ook mogelijk om een eigen bedrukking voor de geschenkdoosjes aan te leveren. Zo laat je het geschenk perfect aansluiten bij de huisstijl van de organisatie, campagne of actie. Genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap! Houdt wel rekening met een lever- en productietijd van ca. 3 weken. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan maken wij voor jou een offerte op maat. 

Verzendservice

Zonder brokken te maken wordt het chocolade hoefijzer op de mat bezorgd. het geschenkdoosje is geschikt om te versturen per post en past perfect door de brievenbus. Om het makkelijk te maken verzorgen wij de complete verzending tegen gereduceerd posttarief. Neem contact op met onze Geluksconsultants!

Let op: de ingrediëntenlijst wordt niet standaard toegevoegd. Wil je deze toevoegen aan je ontwerp kaart of los? Geef dit bij ons aan. 

Extra informatie

200.0000

Afmetingen: 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht:
Inhoud: 1 chocolade hoefijzer (100 gram)
Houdbaarheid: ca. 12 maanden
Downloads
pdf Kaart 165 x 155 mm (492.28 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
60 € 5,25
120 € 4,95
240 € 4,75
510 € 4,45
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads
    pdf Kaart 165 x 155 mm (492.28 KB) Download

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes