Chocolade Kerstboom met opdruk

Basisprijs per stuk € 8,49

Deze kerstboom, die doet denken een een chocoladeletter, bestel je met een geheel zelf ontworpen bedrukking. Jouw kerstboodschap in eigen huisstijl op de kerstchocolade.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Chocolade Kerstboom met opdruk

chocolade kerstboom cadeau

Wil je tijdens de feestdagen een origineel geschenk weggeven aan personeel of zekenrelaties? Kies dit jaar dan voor de bedrukte chocolade kerstboom. Een leuke manier om jouw kerstboodschap aan relaties mee te geven. Ook geschikt voor verzending per post!

De kerstboom is gemaakt van Belgische melkchocolade en is 100% UTZ Certified. Het marsepeinen schild op de kerstboom wordt voorzien van een bedrukking gemaakt van eetbare kleurstoffen. 

De chocoladekerstboom leveren wij in een geschenkdoos met gouden inlay. De geschenkdoos bevat een groot venster waardoor de kerst chocolade direct zichtbaar is en ook de opdruk van de kerstboom meteen te zien is. Zo springt de leuke vorm van deze chocolade en bedrukking er echt uit.

Bedrukking Chocolade kerstboom 

Je kunt de bedrukking dus helemaal zelf vormgeven. MAak jouw ontwerp op basis van ons stramien. Wanneer jullie die mogelijkheden niet hebben om zelf een ontwerp aan te leveren, kun je dit ook aan ons overlaten. Onze grafische specialisten gaan graag voor je aan de slag!

Chocolade Kerstboom met opdruk

Specificaties

Afmetingen 165 x 110 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud ca. 200 gr. melkchocolade

Downloads

Chocolade Kerstboom met opdruk

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Chocolade Kerstboom met opdruk

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 8,25
800 € 7,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!