Goudstaafjes per post!

Basisprijs per stuk € 5,45

Jij bent goud waard of onze relatie is goud waard... Toon jouw waardering per post! Een brievenbusgeschikt maildoosje met 8 chocolade goudstaafjes.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Goudstaafjes per post!

Goud per post! 8 goudstaafjes in een postgeschikte verpakking

"Jij bent goud waard" of "onze relatie is goud waard"... Toon jouw waardering per post! Verras klanten, relaties en personeel met 'Goud per Post!': een postgeschikt verzenddoosje, gevuld met 8 chocolade goudstaafjes. De goudstaafjes zijn chocolade 'mini-bars' verpakt in een goudkleurige folie.

De goudstaafjes zitten verpakt in een postgeschikt verzenddoosje. De buitenzijde heeft het uiterlijk van een echt postpakketje, ingepakt in bruinpapier en voorzien van een strik. Dit is een volledige full colour bedrukking. De binnenzijde is in een kleur: bordeaux rood. Zo springen de goudstaafjes er echt uit!

Persoonlijke kaart

Binnen in het doosje voegen wij een kaart toe. Deze kun je volledig naar wens personaliseren. Laat hier jouw persoonlijke boodschap achter en maak de kaart op in jullie huisstijl. Zo zien de ontvangers direct aan wie zij dit leuke presentje te danken hebben. Download de werktekening en ga zelf aan de slag.

Je kunt het ontwerpen ook aan onze creatieve afdeling over laten! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

De kaart wordt enkelzijdig bedrukt en op de goudstaafjes gelegd.  

Goudstaafjes per post!

Specificaties

Afmetingen 160 x 105 x 16 mm
Gewicht 125 gram
Inhoud 8 chocolade goudstaafjes (14 gr. per stuk)

Downloads

Goudstaafjes per post!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,99
500 € 4,75
1000 € 4,45
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!