Persoonlijk advies

Christmas Cracker

Christmas Cracker
De Christmas Cracker, ook bekend als bon-bon: een typisch Engelse kersttraditie, nu ook verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Party Cracker.

* Verplichte velden

€ 2,55

2.55

37.5000

50

2502.4500

5002.3500

10002.2500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
2.55
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 15-20 werkdagen

Beschrijving

Details

De Christmas Cracker, ook bekend als bon-bon: een typisch Engelse kersttraditie, nu ook verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Party Cracker. De crackers zijn volledig naar wens samen te stellen en in bedrijfseigen huisstijl op te maken. 

Christmas Cracker geschiedenis

De Christmas Crackers komen oorspronkelijk uit Engeland, waar zij behoren tot een eeuwenoude kersttraditie. De crackers worden voornamelijk weggeven of uitgedeeld tijdens het kerstdiner of op een feestje. De vorm van de cracker doet denken aan een verpakking van een zuurtje/snoepje, maar dan uitvergroot.

De traditie gaat alsvolgt: twee personen houden de uiteinden van één cracker vast. Tegelijkertijd trekken zij de cracker open. De persoon met het grootste gedeelte van de cracker in de hand krijgt de inhoud. Maar een cracker per persoon is natuurlijk nog leuker! Een leuke verrassing voor personeel en klanten bijvoorbeeld.

Cracker vulling

In Nederland is de Christmas cracker nog lang niet zo bekend als in Engeland, maar daar brengen wij graag verandering in! Wij introduceren de Christmas Cracker in zijn originele vorm, maar wel te personaliseren in eigen huisstijl en met een vulling naar keuze.

De crackers worden standaard gevuld met:

 • Kroontje (diverse kleuren)
 • Kaartje met een grap, spreuk, rijm, wens, etc. (naar eigen ontwerp)
 • Vulling naar keuze

De vulling is volledig naar wens samen te stellen. De Christmas Cracker kunnen wij vullen met diverse lekkernijen. Je hebt de keuze uit: Medley Melange, Celebrations of kersenbonbons. Uiteraard is een andere vulling ook mogelijk. Geef hiervoor je wensen in de opties hierboven aan.

Op het kaartje in de cracker staat van origine een grap, rijm of spreuk. Dit kaartje kunnen wij voorzien van een eigen tekst, eventueel opgemaakt in eigen huisstijl. Het kaartje wordt enkelzijdig, in full colour gedrukt. Ga aan de slag met jouw eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen.

Persoonlijk kaartje aan cracker

De Christmas Cracker is verkrijgbaar in een aantal prints die passen bij de Kerst. De cracker kun je personaliseren met een kaartje (zaktag), die wij met het lintje vastknopen aan de cracker. Het kaartje wordt standaard enkelzijdig bedrukt en kun je volledig naar wens vormgeven. Hier helpen we je uiteraard graag bij. Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij maken de Christmas Cracker passend bij de organisatie, actie of campagne.

Bij grote aantallen en in overleg kunnen wij de crackers voorzien van een eigen ontwerp bedrukking. Houdt hierbij wel rekening met een levertijd van een aantal weken, dus bestel tijdig!

Vraag voor een cracker met eigen ontwerp bedrukking een offerte aan.

Liever een christmas cookie? Bekijk dan onze christmas cookies voor een kerstgeschenk gevuld met kerstkoekjes.

Extra informatie

65.0000

Afmetingen: 32,5 cm x 5,5 cm
Gewicht:
Inhoud: 5 x Celebrations; kroontje; kaartje
Downloads
pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaartjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
50 € 2,55
250 € 2,45
500 € 2,35
1000 € 2,25
 • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
 • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

 • Downloads
  pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
  pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes