Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

Basisprijs per stuk € 6,50

Johnny Doodle komt dit jaar met kerstrepen. Drie special editions voor tijdens de feestdagen. Een heerlijk eigenwijs kerstcadeau, zeker wanneer verpakt in dit stoere geschenkblik (a5-formaat!). De reep weegt maar liefst 180 gram. Fijne geefdagen!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

Johnny Doodle kerstreep in geschenkblik - met logo bedrukking!

Johnny Doodle komt met een reep speciaal voor de Kerst. Voor de feestdagen heeft het eigenwijze chocolademerk flink uitgepakt. Alles mag over de top. NIet alleen de verpakking is shiny, ook de ingrediënten van de heerlijke chocoladerepen. Gekleurd in brons, zilver en goud. Een leuk kerstgeschenk voor personeel of relaties. Om uit te delen, of om te verzenden per post. 
 
Zoals je gewend bent van Johnny Doodle hebben ook de kerstgeschenkrepen aparte, eigenwijze maar o zo heerlijke smaken.

Milk Marshmallow & Cinnamon

Deze reep bevat melkchocolade met marshmallows en gekarmaliseerde hazelnoot stukjes. Volgens JD doet deze reep wanneer een stukje in je mond smelt denken aan een jeugdige avond, rond een heerlijk warm kampvuur met smeltende texturen en knapperige stevige bites. Dat belooft wat, toch?

Dark Forest Fruit

Niet minder is de beschrijving die de Dark Forest Fruit reep meekrijgt. Pure chocolade met knallende bosvruchtentexturen. Dit is een klassieker uit de oude doos. De smaken zijn van frisse zuren en fruitige tonen van de bosvruchten. zij benadrukken de complexe fruitige aroma’s van de cacao. Dan ook nog: Het zuurtje breekt tevens het ‘zoetige’ waardoor dit een echte winterse power-reep word met warme diepe smaken! Met zoveel superlatieven aan smaak moet het wel goed komen.

 White Creme Brulee 

De White Creme Brulee heeft dankzij de naam minder proza nodig. Want de liefhebbers weten dat ze verwend gaan worden. Johnny Doodle vindt zelf ook dat voor deze reep niet veel uitleg nodig is. De naam zegt gewoon alles: witte chocolade met echte vanille en caramel stukjes.   

 

Johnny Doodle geschenkblik bedrukken

Het geschenkblik kunnen wij voorzien van twee formaten bedrukkingen: een volledige bedrukking of enkel een logo bedrukking.

  • De volledige bedrukking beslaat het gehele deksel, zoals op de afbeelding te zien is.
  • Bij een logo bedrukking wordt enkel het logo en/of een korte tekst op het blik bedrukt.

Vind je het ontwerp van het geschenkblik op de foto leuk? Kies dan voor een volledige bedrukking en vervolgens voor het standaard ontwerp. Upload je logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen ontwerp bedrukking aan te leveren. Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen.

Postpakket

Het geschenkblik met de Johnny Doodle kerstreep past perfect door de brievenbus. Zo verras je klanten en relaties met een smakelijke traktatie, bezorgd op de deurmat. Wij regelen de complete verzending en hebben hiervoor enkel een adressenbestand nodig. Idee? Neem contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat.

Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

Specificaties

Afmetingen 165 x 110 x 23 mm
Gewicht 275 gram
Inhoud 1 Johnny Doodle kerstreep (180 gr.) + bedje houtwol
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De blikjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 6,25
250 € 6,05
500 € 5,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!