• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocolade Kerstkaart

Basisprijs per stuk € 8,95

Chocolade kerstgeschenken: Een kerstgroet om je vingers bij af te likken! Naar wens verpakt in een mooi geschenkblik. Met of zonder full colour bedrukking op het deksel.

Chocolade Kerstkaart

Chocolade Kerstkaart Cadeau

Wil je jouw collega's of zakenrelaties een creatieve en lekkere (kerst)groet geven of heb je wat anders te vieren? Stuur niet zomaar een kaartje, maar kies voor deze chocolade kerstkaart.

De chocolade kerstkaart wordt verpakt in een rood of wit doosje. Om jouw chocolade geschenk extra feestelijk te maken, kunnen wij naar wens de chocolade plak ook verpakken in een geschenkblik. Het blik is tevens te voorzien van een full colour bedrukking op het deksel. Vraag voor deze optie even een offerte aan.

De chocolade kaart is gemaakt van een melkchocolade, met daarop een dun laagje marsepein. Het laagje marsepein wordt volledig full coluor bedrukt met eetbare inkt. Je kunt hiervoor een volledig eigen design aanleveren. De chocolade plak heeft de volgende afmeting: 165 x 110 mm.

Chocolade kerstkaart per post

Een kerstkaart verstuur je per post, dus de chocolade variant dan ook. De chocolade kerstkaart verpakken wij dan in een postgeschikt geschenkdoosje. De verzending nemen wij compleet uit handen. Geef ons een adressenbestand, dan regelen wij de rest! Vraag voor een verzending naar een adressenbestand een offerte aan. Wanneer mogelijk, geef dan een schatting van het aantal adressen en of dit binnen of buiten Nederland is.

Chocolade Kerstkaart

Specificaties

Afmetingen 165 x 110 mm
Gewicht 150 gram
Inhoud 150 gr. melkchocolade
Chocolade Kerstkaart

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Chocolade Kerstkaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolade Kerstkaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,95
250 € 8,50
500 € 8,15
1000 € 7,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!