Vrolijk Pasen! Met paaspakketten voor personeel

Vrolijk Pasen! Met paaspakketten voor personeel

In het gehele jaar zijn er een aantal verwenmomentjes voor je personeel. Hieronder vallen oud & nieuw, Kerstmis, Sinterklaas maar zeker ook Pasen. Het is de tijd van jaar waarop je jouw personeel eens even lekker in het zonnetje kunt gaan zetten. Doe dat bijvoorbeeld door leuke paaspakketten weg te geven, deze geschenken zijn gevuld met paasgerelateerde lekkernijen en voorzien van personalisatie! We geven je vandaag een paar leuke voorbeelden.

Bruisend Pasen

bruisend pasen

Een geschenk in een prachtige wijnkist met bedrukking.  Dit wijnkistje wordt gevuld met chocolade paaseitjes, massief of praliné, en een heerlijk flesje Prosecco van topkwaliteit. Voor de Prosecco heb je de keuze tussen 2 varianten, de Bottega Prosecco Rosé Gold en Bottega Gold, beiden enorm geliefd. Het deksel van de wijnkist kan je bedrukken met een ontwerp naar keus! Zo wordt dit paaspakket een prachtig, lekker én persoonlijk geschenk.

Stel jouw Bruisend Pasen paaspakket samen »

Geluksvogel paaspakket

Geluksvogel paaspakket

Een paaspakket voor Geluksvogels; verschillende lekkernijen voor de  (geluks)vogels buiten, maar ook voor de gelukkige ontvanger van dit paaspakket. In het paaspakket zit 1 houten vogelhuis, diverse vogelzaden en -noten en een zak massieve paaseitjes. Bovendien is het geschenk met verschillende stickers te personaliseren, ontwerp ze zelf!

Johnny Doodle paaspakket

Johnny Doodle Paaspakket

Een paaspakket voor de chocoladeliefhebber. Een heerlijke Johnny Doodle reep samen met chocolade paaseitjes, massief of praliné. Dit wordt in een transparant zakje gestopt en dit zakje wordt afgesloten met een kaartje, deze kan je helemaal personaliseren naar wens!

De Johnny Doodle smaken:

  • Milk Fudge & Brownie
  • Dark Salty Fudge
  • Milk Salted Peanut & Caramel
  • Dark Banana Bread & Almonds
  • Milk Sweet & Salty Nuts
  • Milk Crunchy Hazelnut & Praline

Bestel het Johnny Doodle paaspakket »

Mini Europallet Pasen

paaspakket mini europallet pasen

Een leuk Mini Europallet gevuld met diverse Paaslekkernijen. Het mooie en gepersonaliseerde verzenddoosje wordt gevuld met 9 chocolade, roomboter paaskransen, 100 gram paaseitjes, een gekleurd doosje met 6 praliné paaseieren en 50 gram paasschuimpjes. Het doosje zelf kan voorzien worden van stickers naar eigen ontwerp maar ook de lekkernijen in het pakket krijgen diezelfde prachtige stickers!

Mini Europallet voor Pasen maar dan gevuld met 2 kilogram paaseieren, dat kan ook! Bekijk eens onze Mini Europallet met paaseitjes.