Voorjaarsgeschenken: groene geschenken laten je relatie bloeien

Voorjaarsgeschenken: groene geschenken laten je relatie bloeien

 

 

header voorjaarsgeschenken

Het voorjaar komt eraan en daar zijn veel mensen wel weer aan toe. Bij Fortune Factory weten wij als geen ander de wintermaanden te waarderen. Met name in de laatste maanden van het jaar kunnen wij ons ei goed kwijt. Wij mogen dan veel bedrijven, of eigenlijk hun medewerkers en relaties, verrassen met mooie geschenken.

Maar vergis je niet, ook in het voorjaar is er voor ons voldoende ruimte om ons ei kwijt te kunnen. Natuurlijk met Pasen, maar ook voor beurzen en andere evenementen of acties hebben wij een mooi voorjaarsassortiment. Want ben je al bekend met onze greengifts?

Greengifts

hartjesplantjeWij merken dat onze greengifts ontzettend goed aansluiten op de behoefte van bedrijven om een duurzaam relatiegeschenk weg te geven aan klanten of personeel. Ieder jaar vernieuwen wij ons assortiment. Daar waar we ooit begonnen met klavertjes vier, welke we nog steeds in grote getalen verkopen, hebben we nu al tal van andere groene geschenken. Onder de noemer 'greengifts' vind je ze op onze website.

Groene geschenken met een positieve boodschap

Het leuke van de groene geschenken is dat je met een beetje creativiteit een persoonlijke maar ook ontzettend positieve boodschap kunt overbrengen. Wij hebben er al veel voorbij zien komen. Daarnaast denken wij graag mee bij het tot stand komen van een goede slogan. Sterker nog, onze adviseurs denken meer dan eens mee in het verloop van een hele actie. Doen ze graag!

Een aantal voorbeelden (de meeste originele geven wij natuurlijk niet prijs, daarvoor kun je ons bellen):

  • Je relatie laten groeien (voor relaties met wie je graag samen wilt werken)
  • Vergeet ons nietjes (bij een bezoek aan je beurs stand)
  • Veel geluk in het nieuwe jaar (klavertjes vier rondom de jaarwisseling)
  • Hart voor de zorg (hartjesplanten voor zorgmedewerkers)

Slechts enkele voorbeelden van hoe je met een leuk en groen product een positieve en persoonlijke boodschap kunt communiceren. Want het plantje kan desgewenst altijd gepaard gaan met jouw huisstijl.

Voordelen eigen huisstijl greengift
vergeet me nietje

Wij vinden het belangrijk dat geschenken persoonlijk gemaakt kunnen worden. Dit verbetert het imago van jouw organisatie. In een eigen jasje en met de juiste boodschap heeft jouw geschenk echt een positieve invloed op de relatie met de ontvanger.

Daarnaast hebben wij, zeker voor de greengifts, veel verpakkingen die langer bewaarde blijven. Onze kweeksetjes in blikje bijvoorbeeld. Het blikje wordt gedurende een aantal weken met zorg behandeld. In die tijd blijft de ontvanger aandacht hebben voor het product én blijf jij, als organisatie, in beeld. Een positieve associatie, ideaal toch!?