Verras je relaties met een relatiegeschenk in de zomer

Verras je relaties met een relatiegeschenk in de zomer

Ieder jaar zijn er weer de standaard momenten waarop je je personeel, klanten of andere relaties een relatiegeschenk geeft. Deze momenten zijn vaak tijdens Kerst, Pasen en Sinterklaas. Je relaties verwachten dan ook vaak iets te krijgen, zoals een uitgebreid kerstpakket, een leuk paaspakket of een lekker sinterklaaspakket. Maar hoe leuk is het om je relaties juist te verrassen met een relatiegeschenk wanneer ze het juist niet verwachten?! De zomer is daar het ideale moment voor! Tijdens de zomer verwachten je relaties niet per se een relatiegeschenk te ontvangen. Dit zal juist voor een groots verrassingseffect zorgen en bovendien laat je hiermee ook echt je waardering zien naar je relaties.

Passend zomer relatiegeschenk kiezen

Een passen relatiegeschenk vinden is geen gemakkelijke klus. Er zijn talloze relatiegeschenk pakketten op de markt, van kleine brievenbus relatiegeschenken tot grote pakketten. Ook in de prijs zit verschil. Een klein pakketje kun je voor een paar euro al scoren, terwijl een groot pakket al gauw boven de €20 kan kosten. Het verschil merk je echter wel in de producten, de hoeveelheid ervan en de kwaliteit ervanBBQ feestje. Een pakket van boven de €20 zal rijkelijk gevuld zijn met een grote hoeveelheid A-merk producten, de producten zullen ook gevarieerd zijn en bovendien zullen het geen goedkope producten zijn.

Maar hoe kies je nu een passend zomer relatiegeschenk? Wat ga je nu precies geven waar je relaties ook daadwerkelijk iets aan hebben? En dat je geschenk niet direct de prullenbak ingaat? Als je een passend relatiegeschenk voor de zomer wilt kiezen, kies dan voor iets waar de ontvangen ook daadwerkelijk wat aan heeft. Een lekkere ijslolly of een BBQ-pakket zullen het bijvoorbeeld erg goed doen tijdens de hete zomerdagen. Is de ontvanger gek op groen en tuinieren? Kies dan voor groene zomergeschenken, waarmee je gegarandeerd voor lovende woorden gaat zorgen!

Borrelsnacks in verzenddoosje - Groot

Unieke relatiegeschenken voor de zomer

Tijdens de zomer kun je natuurlijk kiezen om je relaties een zonnebril of een frisbee te geven, maar als je ze echt eens goed wilt verrassen, dan doe je dat met een uniek zomer relatiegeschenk. Een relatiegeschenk dat écht uniek is, komt veel beter binnen en blijft veel langer hangen bij de ontvanger. En laat dat nou net het doel zijn van een relatiegeschenk. Kies daarom voor een uniek relatiegeschenk om je personeel mee te verrassen. Hierbij kun je denken aan een zomer brievenbuspakketje. Een brievenbus geschenk doet het altijd goed en zeker wanneer je het niet verwacht. Kies bijvoorbeeld voor het hittegolf pakket en verras je relaties met frisse cocktail ijsjes in combinatie met een zonnebril en een vrolijk kaartje. Dit allemaal verpakt in een zomers brievenbuspakketje. Liever iets te snacken als relatiegeschenk? Dan kun je kiezen voor het borrelsnack brievenbuspakketje.

Zomer relatiegeschenken bedrukken

Wil je een zomer relatiegeschenk met eigen logo? Of een bedrukt zomer relatiegeschenk? Bij ons is het ook mogelijk om je zomer relatiegeschenken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo, teksten en in de huisstijl van je bedrijf. Want hoe leuk is het om een geschenk een persoonlijke touch te geven met een eigen boodschap. Wens de ontvanger een fijne zomer toe of laat ons een vrolijk ontwerp in elkaar zetten. Alles is mogelijk! Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder met het kiezen van een passend zomergeschenk of het personaliseren van de door jouw gekozen geschenken. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op +31 (0)78 890 77 66 of stuur een mailtje naar verkoop@geluk.com.