Ontdek de speciale chocolade van Tony's Chocolonely

Ontdek de speciale chocolade van Tony's Chocolonely

Sinterklaas is de tijd van het jaar waarin we elkaar, maar ook jezelf net iets vaker verwennen. En hoe kan je dat nou beter doen dan met chocolade? Daarom hebben we dit jaar maar liefst 5 Tony's Chocolonely Sinterklaas specials. Ontdek de nieuwste smaken in deze blog of geef ze cadeau in een leuk Sinterklaasgeschenk.

De nieuwe smaken

Deze traditioneel, lekkere repen zijn nu beschikbaar in Sinterklaas specials. Voor de liefhebbers van witte chocolade is er de smaak "wit pepernoot." De lekkerste witte chocolade gecombineerd met kruidige koek. Mocht je geen liefhebber zijn van witte chocolade, hebben we ook een variant met pure chocolade. Ook deze chocolade is speciaal doohet Grote Boek van Sinterklaasr de toevoeging van de smaakvolle pepernoten. Deze smaakvolle chocolade brengt een speciale toevoeging aan jouw Sinterklaasfeest.

Voor alle melkchocolade liefhebbers!

Voor iedere genieter zijn er ook nog melkchocolade varianten.  Bovenstaande varianten zijn er ook met melkchocolade. Deze speciale chocoladereep van melkchocolade en pepernoten zijn een uitstekende, smaakvolle combinatie. Met de variant van melk pepernoot en schuimpjes wordt er een nieuwe dimensie aan jouw smaakpapillen toegevoegd. Met deze heerlijke combinatie van smaakvolle, Belgische chocolade, kruidige pepernoten en zoete schuimpjes zal deze je positief verrassen. En dat is nog niet alles, want er is nog een Sint special: melk marsepein. Ook deze speciale chocolade is weer genieten. met Belgische melkchocolade en stukjes marsepein maak je de smaakbeleving helemaal af.

Niet alleen maar lekker

Wat deze speciale chocolade van Tony's Chocolonely extra bijzonder maakt, is het feit dat ze niet alleen enorm lekker zijn, maar ook nog eens ethisch verantwoord. Je geniet dus niet alleen van heerlijke chocolade, maar draagt ook nog eens bij aan een betere wereld.

Dus als je jezelf of anderen echt wilt verwennen tijdens het Sinterklaasfeest, raden wij zeker een van de nieuwste smaken aan. Mocht je eigenlijk niet kunnen kiezen tussen de verschillende lekkernijen van Sinterklaas, kun je ze altijd nog combineren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Grote Boek van Sinterklaas!