Speciale geschenken voor de Dag van de Bouw 2020

Speciale geschenken voor de Dag van de Bouw 2020

De Dag van de Bouw komt er weer aan. Dit is een jaarlijkse open dag waarop bouwlocaties door het hele land hun deuren openzetten voor jou! Zo kan iedereen kennis maken met de mooie en positieve aspecten, de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra. Het is dan ook traditie om je bezoekers te verrassen met een kleine Dag van de Bouw geschenken. Zo geef je de open dag nog meer waarde en maak je het een nog leukere ervaring voor de bezoeker!

Dag van de Bouw 2020

Dag van de Bouw 2020De aankomende Dag van de Bouw zal het alweer de 15e keer zijn dat deze dag georganiseerd wordt. Hij staat gepland voor 20 juni 2020, maar helaas heeft de corona-crisis ook invloed op deze dag. Hierom wordt de Dag van de Bouw verplaatst naar het eerste halfjaar in 2021, welke dag dit zal worden is nog onbekend. Hierover zullen we je uiteraard informeren als dit bekend is!

Dag van de Bouw geschenken

Jouw project moet natuurlijk in de schijnwerpers komen te staan! Dit kan je verzekeren door een onvergetelijk presentje weg te geven aan alle bezoekers op de Dag van de Bouw. Met een leuk geschenk zal de bezoeker jouw project en jouw organisatie beter onthouden en zo ontstaat er een positieve associatie met jouw naam!

Welke geschenkjes kan je weggeven?

De geschenkjes die het beste werken als weggevertje zijn presentjes die origineel zijn en daarnaast voorzien zijn van personalisatie. We hebben een mooi assortiment opgebouwd aan Dag van de Bouw geschenken en laten je graag een paar mooie voorbeelden zien, ter inspiratie.


Blikken met gereedschapsdrop voor dag van de bouwBlik met gereedschapsdrop

Een gepast, origineel én persoonlijk geschenk. Een mooi blikje gevuld met gereedschapsdrop en voorzien van een wikkel om het blik naar eigen ontwerp en een dekselbedrukking naar keuze. Je kunt het blik dus op verschillende manieren voorzien van een mooie en aantrekkelijke personalisatie. Daarnaast zal het mooie blikje bewaard worden en opnieuw gevuld worden met lekkers. Zo blijft jouw blik met logo dus ook lange tijd staan en heeft dit geschenk dus ook op de langere termijn effect!

Ontwerp hier jouw Blik met gereedschapsdrop »


 
Toblerone in eigen sleeve
Toblerone in eigen sleeve

Heerlijke Chocolade van Toblerone in een verpakking die geheel is opgemaakt naar eigen ontwerp. Hoe leuk is dat wel niet?! Bekijk de afbeelding hiernaast maar eens, het ontwerp is hier voor de Dag van de Bouw ontworpen en sluit dan ook naadloos aan. Het ontwerp is een waterpas en een eigen logo is hier aan toegevoegd. Dit kan jij ook overnemen als ontwerp en je eigen logo eraan toevoegen, of kies voor een geheel eigen ontwerp. Alles is mogelijk!

Bestel jouw Toblerone in eigen sleeve »


Chocoladereep eigen wikkel voor dag van de bouwChocoladereep met eigen wikkel

Een ander enorm leuk geschenkje om weg te geven is een reep Chocolade. Iedereen houdt van Chocolade en het is helemaal leuk wanneer de wikkel van de reep helemaal is opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Kies zelf de smaken van de repen en voeg je logo toe aan 1 van de mooie ontwerpen. Het is natuurlijk ook mogelijk om helemaal zelf een ontwerp te maken!

Bekijk de Chocoladereep met eigen wikkel »