Sinterklaas snoepgoed bestellen? Dit zijn de populairste sinterklaaslekkernijen!

Sinterklaas snoepgoed bestellen? Dit zijn de populairste sinterklaaslekkernijen!

Op zoek naar snoepgoed voor Sinterklaas? Dan heb je een enorm aanbod, denk maar aan pepernoten, kruidnoten, peperbollen, schuimpjes, suikergoed, chocoladeletters, borstplaat en marsepein. Al deze sinterklaaslekkernijen samen zijn veelal te vinden in de zak van Piet. Ben jij nou op zoek naar de beste zak strooigoed of de lekkerste sinterklaaslekkernijen? We geven je een aantal tips!

Neem een kijkje tussen al onze Sinterklaasgeschenken »

Zak Strooigoed

Strooigoed

De makkelijkste oplossing! Een grote zak met wel 4kg A-kwaliteit strooigoed. De zak is rijkelijk gevuld met kruidnoten, heerlijke cijferletters, Sint en Piet snoepjes, Tum Tum's en vruchtenletters. Kortom, de zak is gevuld met al het strooigoed wat je maar nodig hebt om een succesvol Sinterklaasfeest te geven en je kan er lang mee vooruit!

Bestel de 4kg zak strooigoed hier »

Mini Europallet Amerigo

Europallet Amerigo

Wil jij een geheel compleet Sinterklaasgeschenk weggeven waarmee je echt waardering uitspreekt? Geef dan dit Mini Europallet Amerigo weg! Het Geschenkje is gevuld met al het sinterklaassnoepgoed wat je maar kan wensen en meer. Stel zelf de vulling samen en geef een heerlijk en leuk uitziend geschenk weg.

Stel jouw Mini Europallet Amerigo samen »

Transparant emmertje strooigoed

Strooigoed in gepersonaliseerd emmertje

Een leuk, lekker, goedgevuld en gepersonaliseerd Sinterklaasgeschenkje weggeven? Geef dan eens dit leuke emmertje met strooigoed weg. Het emmertje wordt gevuld met strooigoed en kan daarna natuurlijk opnieuw gevuld worden. Daardoor blijft de sticker, die je helemaal zelf kan ontwerpen of laten ontwerpen, erg lang in beeld. Zo geef je een leuk en lekker geschenk weg met Sinterklaas en zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw naam in beeld blijft!

Bestel het transparant emmertje met strooigoed »

 Een verrukkelijk taartje in een gepersonaliseerd blik. Standaard vullen we het blik met een echte Sint speculaastaart maar daarnaast hebben we nog 6 andere taartjes die in het blik kunnen, keuze zat dus! Toch is het beste aan dit product misschien niet het enorm smakelijke taartje maar het blik zelf. Het deksel van het blik kan je namelijk laten bedrukken met een bedrukking naar keuze. Je kan dus zelf het deksel vormgeven, bijvoorbeeld op zo'n manier dat het deksel feilloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Je geeft dus een heerlijk taartje weg in een prachtig gepersonaliseerd blik. Daarnaast gaat een blik ook nog eens jarenlang mee, zo blijft jouw bedrijf dus ook jarenlang in beeld!