Personeel bedanken op de 'Dag van de Verpleging' 3 ideeën

Personeel bedanken op de 'Dag van de Verpleging' 3 ideeën

De Dag van de Verpleging is hét moment om personeel en relaties te bedanken voor hun inzet. Dit kun je doen met een leuk geschenk. Deze dag keert jaarlijks terug en voor 2018 hebben wij weer een aantal leuke en geschenken aan ons assortiment toegevoegd. Wij vinden het belangrijk dat het cadeautje persoonlijk gemaakt kan worden. Een tekst waarin de medewerker bedankt wordt, een logo van de organisatie en een leuke opmaak. In die opmaak denken wij trouwens graag met je mee.

We geven je in dit artikel een drietal ideeën, maar laat je zeker ook inspireren door onze andere geschenken voor de Dag van de Verpleging.

Zonnebloem kweekset in jute zakje

zonnebloem kweekset jute zak

Met deze kweekset kun jij medewerkers van jouw organisatie letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Een leuk geschenk om aan medewerkers mee te geven en waardering te tonen voor het harde werk. Erg leuk is dat wanneer de zonnebloemen groeien en bloeien in de tuin, de ontvanger van jouw cadeau weer herinnert zal worden aan het leuk presentje van de werkgever. Een geschenk dat een hele groei en bloeiperiode meegaat dus!

Bekijk zonnebloem kweekset in jute zakje »

Johnny Doodle in Geschenkblik met eigen bedrukking

johnny doodle geschenkblik

Misschien wel de lekkerste chocolade van dit moment: Johnny Doodle. Deze heerlijke en populaire chocoladerepen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken die één ding gemeen hebben: een perfecte smaakcombinatie. Maak collega's blij met deze reep die verpakt wordt in een prachtig geschenkblik. Gebruik ons standaardontwerp met jouw logo of aanpassingen óf kies voor een geheel eigen ontwerp van de bedrukking. Je kunt de bedrukking gebruiken om jouw dank uit te spreken naar je medewerkers. Zo wordt het een lekker én persoonlijk geschenk. HEt blikje heeft een 'bewaarwaarde' en zal hergebruikt worden door de ontvanger. Erg leuk!

Bekijk Johnny Doodle in geschenkblik »

Luxe geschenkpakket Theetube & Johnny Doodle

tubes johnny doodle

Dit is een wel heel luxe geschenkpakket voor medewerkers in de zorg. Een mooie theetube gevuld met heerlijke thee. Daarnaast ook een heerlijke Johnny Doodle reep om van te genieten bij de thee. Deze producten worden verpakt in een mooie geschenkkist waar een banderol omheen wordt geplaatst met een geheel eigen ontwerp, of één van onze ontwerpen met het logo van jouw organisatie. Toon je waardering met deze luxe geschenkset.

Mogelijkheden

Je kunt je laten inspireren door alle gifts die je in onze webshop vindt. Daarnaast kun je kijken op de inspiratiepagina voor geschenken die wij eerder mochten maken. Heb je zelf een goed idee en wil je een geschenk op maat laten maken speciaal voor jouw organisatie? Geen probleem wij denken graag met je mee om een uniek geschenk binnen jouw budget te leveren! Ook als je moeite heb met het verkrijgen van een passend ontwerp kun je bij ons terecht. Onze grafische specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Direct contact opnemen? 

Bel ons op: 078-8907766 of stuur een e-mail naar verkoop@geluk.com. We kijken uit naar een leuke samenwerking!