Paasgeschenken op maat voor jouw bedrijf of organisatie, wij denken mee!

Paasgeschenken op maat voor jouw bedrijf of organisatie, wij denken mee!

Met een creatief team verzorgen wij dagelijks de meest uiteenlopen relatiegeschenken voor onze klanten. Sommige geschenken kunnen eenvoudig via onze shop besteld worden. Deze krijgen natuurlijk een personalisering waardoor de geschenken uniek worden. Maar wij denken ook graag mee met onze klanten om samen unieke geschenken, voor specifieke doeleinden te maken. Op maat gemaakt voor de organisatie of het bedrijf, de campagne of het project. Ook tijdens de Paasdagen helpen wij graag bij uiteenlopende campagnes.

Paasgeschenken op maat

Veel bedrijven en organisaties vinden het leuk om tijdens de Paasdagen personeel en/of zakelijke relaties te verrassen met een paasgeschenk zoals heerlijke paaschocolade of misschien wel een paaspakket. Wij juichen dit natuurlijk alleen maar toe. Geluk is een gift! Maar je kunt jouw geschenk onderdeel maken van een marketingcampagne. Dan kan een op maat gemaakt geschenk wenselijk zijn. Een voorbeeld van één van onze eigen campagnes. Wij stuurden vorig jaar een op maat gemaakt paasgeschenk naar een groot deel van onze relaties. Het was een gepersonaliseerd verzenddoosje, in het thema Pasen. Ieder doosje bevatte een nestje met chocolade kievitseitjes. Wanneer het doosje een gouden ei bevatte, kon je meedingen naar een mooie prijs. Hiervoor kon je een formulier op onze webshop invullen. Het doosje bevatte ook een folder met onze paasgeschenken. Een geschenk, maar ook onderdeel van een leuke campagne dus! En alles op maat gemaakt. Zo mogen wij ook veel klantopdrachten uitvoeren!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Geïnteresseerd in een mooi op maat paasgeschenk? Wij kunnen echt alles maken! Neem eens vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee, kunnen je vast inspireren. En als alles klopt, dan realiseren wij graag een gaaf op maat gemaakt paasgeschenk dat jij kunt weggeven aan personeel of zakelijke relaties. Neem gerust contact op met één van onze creatieve adviseurs. We stellen ze aan je voor op onze contactpagina.