Opvallen met nieuwjaarsgeschenken!

Opvallen met nieuwjaarsgeschenken!

Het einde van het jaar nadert, een mooi moment om je klantrelaties te bedanken voor de prettige samenwerking. Maar dat niet alleen... Met het geven van een geschenk wil je een contactmoment creëren, nog belangrijker: je wilt in het nieuwe jaar onthouden worden!

Het einde van het jaar is een heel geschikt moment voor het geven van relatiegeschenken, maar zeker ook een populair moment. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun klantrelaties en personeel te bedanken met een kerstgeschenk.  De kans is groot dat je niet de enige bent dieje klant verrast met een kerstgeschenk. Zie daar dan maar eens tussen op te vallen...

Oud en Nieuw

Alle aandacht op jouw eindejaarsgeschenken!

Hoe val je dan wel op? Kies eens voor een ander tijdstip. Kerst is een mooi geefmoment, maar zeker niet het enige! Geef jezelf wat extra tijd en verras met een nieuwjaarsgeschenk... Ga samen voor groei en schenk een greengift: een bureau kerstboompje, geluksklaver of wensboon, verpakt in een passende geschenkverpakking. Of wat dacht je van jouw beste wensen verpakt in een gelukskoekje? Kies een product met een verhaal, een geschenk waarmee jij een persoonlijke, verrassende boodschap overbrengt. Zo wordt je onthouden!

Een persoonlijk presentje in de eerste week van het nieuwe jaar, dat is nog eens een aangename verrassing voor je klantrelaties. Zo gaat gegarandeerd alle aandacht naar jouw nieuwjaarsgeschenken. Kies voor een verrassing op de deurmat, met een postgeschikt geschenk of breng je klantrelaties een bezoek en neem 'wat lekkers' mee om het jaar goed van start te gaan. Een goede start van het nieuwe jaar!

Wij helpen je graag met het samenstellen van een uniek en verrassend nieuwjaarsgeschenk. Laat je inspireren en bekijk alvast ons nieuwjaarsgeschenken assortiment of neem direct contact met ons op, dan gaan wij voor je aan de slag.

Sluit het jaar af met een positief gebaar of maak een frisse start, verras met een nieuwjaarsgeschenk!