Onze persoonlijke geschenken brengen geluk in je bedrijf tijdens de aankomende feestdagen

Onze persoonlijke geschenken brengen geluk in je bedrijf tijdens de aankomende feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je medewerkers, klanten en relaties te verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk. Bij geluk.com vind je een ruim assortiment aan relatiegeschenken en cadeaus die je kunt laten personaliseren met je eigen logo, tekst of foto. Zo geef je niet alleen een leuk cadeau, maar ook een blijvende herinnering aan je bedrijf. In deze blog vertellen we je waarom onze persoonlijke geschenken geluk brengen in je bedrijf tijdens de aankomende feestdagen.

Waarom persoonlijke geschenken?gepersonaliseerde attenties voor klanten

Persoonlijke geschenken zijn meer dan alleen een attentie. Ze zijn een manier om je waardering, dankbaarheid en betrokkenheid te tonen aan je medewerkers, klanten en relaties.

Uit onderzoek blijkt dat persoonlijke geschenken een positieve invloed hebben op de motivatie, loyaliteit en tevredenheid van de ontvangers. Bovendien vergroten ze de naamsbekendheid, het imago en de reputatie van je bedrijf. Persoonlijke geschenken zijn dus een effectieve manier om je bedrijf te promoten en te onderscheiden van de concurrentie.

Wat zijn de voordelen van personalisatie?

Personalisatie maakt een geschenk nog persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de ontvanger, het bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op het geschenk laten drukken. Dit maakt het geschenk uniek en laat zien dat je er echt moeite voor hebt gedaan.

Wat zijn de voordelen van geluk.com?Miele Nederland blikken met fortune cookies

Bij geluk.com kun je kiezen uit een breed scala aan relatiegeschenken en cadeaus voor elke gelegenheid, smaak en budget. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van de meest aantrekkelijke en unieke geschenken. En het mooiste is: je kunt al onze producten laten personaliseren met je eigen logo, tekst of foto. Zo maak je elk geschenk uniek en persoonlijk.

Bij geluk.com profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • Een snelle en eenvoudige bestelprocedure via onze website of telefonisch
  • Een gratis digitale proefdruk voorafgaand aan elke bestelling
  • Een snelle levering - per order wordt een snelle en passende afleverdatum afgesproken
  • Een klantvriendelijke service en advies op maat

Hoe bestel je persoonlijke geschenken bij geluk.com?

Het bestellen van persoonlijke geschenken bij geluk.com is heel simpel. Volg deze stappen om jouw bestelling te plaatsen:

  • Kies het product dat je wilt bestellen uit ons assortiment
  • Kies het aantal en de eventuele extra opties
  • Upload je logo, ontwerp, tekst of foto
  • Bevestig je bestelling en betaal via iDeal, creditcard of bankoverschrijving (op factuur bestellen is ook mogelijk)

Relatiegeschenken voor de feestdagenboot van sinterklaas

Kerst, Sinterklaas en Oud & Nieuw zijn ideale momenten om zakelijke relaties, klanten en personeel te verrassen met een uniek en bijzonder geschenk. Dit zijn, met afstand, de drukste dagen van het jaar!

Voor Kerst, Sinterklaas en Oud & Nieuw hebben we unieke geschenken voor je bedacht die je direct, inclusief de mooiste en meest persoonlijke bedrukking, kunt bestellen vanuit onze webshop. Denk hierbij aan prachtige geschenken met strooigoed, chocolade- en banketletters voor Sinterklaas, kerstgeschenken met mini kerstbomen en kerstchocolade en prachtige gouden geschenken om het nieuwe jaar mee in te knallen!

Waar wacht je nog op?

Zoals je ziet, is geluk.com dé plek om persoonlijke geschenken te bestellen voor de aankomende feestdagen. Met onze persoonlijke geschenken breng je geluk in je bedrijf en maak je een onvergetelijke indruk op je medewerkers, klanten en relaties. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw persoonlijke geschenken bij geluk.com!

Vragen over onze producten of over iets anders?afdeling klantgeluk

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Onze afdeling klantgeluk staat elke werkdag voor je klaar. Domme vragen bestaan er niet, dus aarzel vooral niet als je met een vraag zit, hoe klein dan ook. We vertellen je vol passie over onze producten en de mogelijkheden. In overleg kunnen we ook een geheel uniek geschenk samenstellen met je. Ook over het bestelproces kunnen we snel alle twijfel bij je wegnemen.